Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Babo Davutoglu zvizne, Tadići leti na Bosfor da se pokloni. Znaju vlasi šta je sila carska i kako Turci dugo karaju, stoljećima.
Vi se bojite Turaka jer znate kad Turci gu.ze oni gu.ze 500 godina...
I mi hocemo da Kurdistan bude simbol mira, bez turske cizme!!!
Turska vlada vec odavno intenzivno radi na poboljsanju ustavne pozicije kurda u Turskoj. Cisto informativno za neupucene gore.
To on zeli a jeli to moguce ?
Aj majke ti davtoglu ne sehri nemoj ti da pričaš šta mostar treba da bude nego potrudi se ti da poradiš na tome da kurdistan i kurdi dobiju kulturnu i jezičnu autonomiju i nek ti kurdistan postane simbol mira dosta je narodima balkana bilo 500 godina \"miroljubivosti\" turaka osmanlija
E moj majmu.une gumeni,pa sami Srbi su za povratak u Mostar,što ja poštujem i podržavam,ako se ti odričeš cijeloga Mostara ima dosta Srba koji žele da se vrate u svoj grad gdje su vijekovima živjeli,nije bitno koji dio grada.Srpska pravoslavna crkva se obnavlja a sa njeno obnovom će biti i intenzivniji povratak Srba u Mostar.
Smijesno kad neki prizivaju \"obracune\" s Turskom. Turska je vec poodavno u ekspanziji i bit ce prisutna na Balkanu, kako god okrenes. Iz sopstvenog interesa. Stavise, I Srbija i Hrvatska ce raditi sve na tome da poboljsaju odnose s Turskom. Nacionalisti su vazda bili najgluplje topovsko meso.
Arkadaš prvo pomiri Turke,Armene i Kurde pa onda pametuj po BiH , najlakše je tudjom karinom gloginje mlatiti........ha ha ha .Mi ćemo se izmiriti kad nam dodje vakat bez vaše asistencije.
NEdiraj mi djeteeeeee Oblica... on je cacu svog otjero u Tursku, a nije znao da mu je on krv bio :( Sirotinja moja, maaaka neda. Vratice se babo u Mostar, a bogami i u beogradski pasaluk
KOBILIĆ tvoje je ime bas simpaticno. ;-) Da ti mati nije KOBILA?
ali Obilić je ipak bio Arnaut jelde?
Obilić je bio Arnaut to svi znamo.
Merhaba....bice Beograd srce Turske...malo se strpite, ne moze to iz dana u dan. Pozdrav od brke sa bosporusa ;).
ja jedem redovno g.ovna i ponekad ga primim od do-dicka ;). selam i banja luke