Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno su želje, a drugo mogućnosti.
Pipaga, ohladi malo.Pa valjda ti je jasno da je zapad sponzor RS-a.Non stop si na sa-x i pratiš politiku, te daješ komentare koji vze sa tekstom nemaju.Koliko ja vidim RS će biti ukinuta kad na vrbi rodi grožđe.Zapad ih podržava zajedno sa Rusijom i to je to, a ti kidaj živce kad si frajer.
IMAL nesto konkretno?!NEMA onda nema ni pregovaranja!UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU i TACKA! Drugog izlazka nema vecc AGONIJA koja ona stvara vec dvadeset godina:BiH- a drzava i narod je ZRTVA GENOCIDNE tovrevine i Daytnskog sporazuma! BiH4EVER!
Opet oni o paketu... Odbijeno ! Ćao ! Ajte kući ! Neće glupi Amer SRBIMA donositi pakete. Ne primamo poklone od vas.