Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas Zeleni imaju ideje kako uhljebiti svoje rođake i kako sto vise pokrasti narod, takvi su nasi zeleni.
@Dariva SDA je zelena stranka ako nije dovoljno bit ce.
@Dariva Imamo mi Zelene odavno.. Samo otkada su Zeleni na vlasti, nama je sve crno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa mi imamo zelene vec 25 godina, i ne bi ih nikome u Europi pozelio....
Kod nas niko nema šanse jer je sve podijeljeno po nekom nacionalnom ključu. Pa tako mnogi vjeruju da su zrak, voda i tlo isto tako srpski, hrvatski ili bošnjački. Vrhunac tih zla je Čovićeva izjava u vezi UIO. Do sad je bilo pokušaja raznoraznih "zelenih" koji su to bili dok im vodeće stranke nisu otvorile svoje dvore i udomili ih na mjestima ministara, savjetnika i slično. Kod nas ne postoji ni desnica ni ljevica a o nekom trećem putu je smiješno govoriti.
Nasi zeleni su crni moj zuti zeleni hahhah zeleni kod nas predstavljaju sve sto nevalja korupciju mito lopovluk obmanu manipulaciju ne cast narod jedva zivi koliko ti zeleni kradu od naroda
Dok je Bošnja,u BiH će vladati zeleni!
eleni osvajaju političku Evropu?? dje?? Njemacka austrija itd sve više glasova za desnicare sa zelenima nema nista osim migranata neintegrisani turaka i raspad industrije!! njemacka more samo sa AFD
Dok God idioti vole BMW koji pali gume na semaforu i da dobro ide, zelene ideje neće doći ovdje. Srećom, ova kriza će od gazda napraviti radnike, samo ako malo još potraje, a hoće 😎
BiH? Pa Putin je prije nekoliko dana dao preko svojih diplomata izjavu gdje je BiH. Ako želiš u bilo kakve zapadne integracije je ugrožena sigurnost. Samo kliks redakcija ne razumije šta znači to na diplomatskom jeziku. Kopajte tu? Kako je moglo doći da SDA nije za evropu? Zašto je mogla Turska na njih uticati a zna se da ta zemlja radi za Rusiju. Danas se BiH nalazi u nezavidnom položaju.
To kod nas ne postoji od 1990
ocekujemo baketovu izjavu da je ovo napad na bosnjake, jer je zelena brendirana boja... samo sto nas ovi zeleni u crno zavise... Jesen stize dunjo moja :)
Zelena ljevica je jedina nada za budućnost planete i čovjeka!
Gledaj koliko smo mi ispred svijeta. 30tak godina vec
Znaci opet ce sda pobjediti ove godina
Kod će biti garant da neki drugi narod zagađuje okolinu.
Iskreno se nadam da će predvodnici visoko tehnoloških trendova skupa sa radničko studentskom populacijom artikulisati i sprovesti , ako može mirne , a ako ne onda nasilne promjene širom svijeta i spasiti ovu prekrasnu planetu . Naravno , ovo se ne odnosi na BiH , jer mi smo samo mali beznadežni isprdak duboko ogrezao u primitivnu kleronacionalističku močvaru u kojoj su na površini samo samoproglašene vođe koje sve pokradoše .
Cuj zeleni? Je li vam to Ivancov pisao clanak?