Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TikTakTikTak prije 11 sati Dubioza Crew i na hiljade i hiljade mladih, ce doci i pocupati MHE....jednu po jednu....Ribari, ljubitelji prirode, samosvjesni gradjani i gradjanke, planinari i planinarke...ma, hiljadu grupa okupljenih oko ZAJEDNICKOG CILJA!Mic po Mic unistice se ova SDA ZELEMBACKA KLEROFASISTICKA KLEPTOMANIJA
Ne kazem ja, da su samo SDA mafijasi u igri oko podjele PLIJENA...ima i RS svoje konje za trcanje...Mic po Mic!
Hebo te tvoje KUPLJENE dozvole u krimi drzavi...Ja se nadam da cete pojacati retoriku, pa da ce VASA imena izaci u eter ;) Molio bih VAS da gurnete specijalce u vatru...time cemo prije doci do cilja.Do vas je! Pojacajte retoriku! Cekamo VAS!
cestitke!
Ne bi bilo lose kad bi ovako protestovali protiv bacanja smeca u prirodu, jer gdje god da pogledas puno smeca.
slazem se. ali, smece je puno lakse ukloniti. uz kvalitetnije usluge odvozenja smeca i malo edukacije, problem rijesen. ali, kad jednom napravis mhe na rijeci tesko ces je srusiti.