Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto su dosli niko ocima prve linije nije vidio... Samo profiteri i lopovi,zalost je sto oni historiju o herojima pisu a ne oni na kovacima....
Ovo su djeca bolan,sa vogosce
Slika 11. Recepcionar avaz toranj - revolucionar majko moja mila ... Klošar sa alipašina ... Otvori se zemljo da propadnemo svi sa njom...
Do kada više palamuditi o istim stvarima? Stalno ista priča i podsjećanje kako su vojnici poginuli. Pa dobro da nisu civili jer vojnik je legitimna vojna meta. Svake godine potpirujete mržnju, mater vam!
Bilo bi dobro za Svrakice da nam ne sole pamet, jer su pobjegli u Podace, pa u Zagreb, pa sirom Evrope hodali i tako cijelo vrijeme rata. Zelene beretke pokusala je osnovati SDA i to joj se otelo iz ruku. Ne postoji niti jedna akcija u kojoj su ucestvovale Zelene beretke, direktno, osim onih ratnoprofiterskih. Tog 2. i 3. maja se dobro zna gdje je ko bio i sta je radio, posebno gdje su bili Svrakici. Ljudi, ne mogu ublehasa, dzaba, posebno kad se kite tudjim perjem.
Koliko je trebalo da to cvijeće završi u kanti?
2.Maj '92-e je važan datum u novijoj istoriji BiH. To je dan, kada smo dali zeljenu kartu da se ludilo ozvaniči i da počnemo rat protiv deseterostruko jačeg, naoružanijeg i spremnijeg neprijatelja, kojem je ovo došlo k'o kec na jenaest. U idućem ratu aBd, prvo šaljem zeljene beretke (jer su one na budžetu), zatim zeljenu sda i njihove famalije (koje su u prošlom ratu srčano branile Bosnu po inostranstvu), zatim sve ostale budžetlije, njihove sinove, fameliju, kratkohlače i dugobrade, eto vojske
Iznenadjujuce lijep gest od Zelenih Beretki :)
udruzenje gradjana i paradiranje u uniformama s ljiljanima par puta godisnje na potezu marijin dvor - bas carsija, ne bi li dobili sta iz budzeta - ratni plijen bosnjaka.
znaci ovi klinci su zelene beretke? gledaj ih.. ni brada im nije izrasla.. ta ce oni bolan.. kakav je ovo cirkus i zaje.bancija?
morel'bit' da su ti golobradi momci i djevojke djeca onih koji su svoje živote dali da ti imaš po čemu strat'...
@maximos srat'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVI KAO DA SU SE DOSLI RATOVATI OBUKLI UNIFORME
sram vas bilo pobiste golobrade momke na prevaru, pih
Čitav rat je bio jedna velika farsa samo će trebati još vremena da mnogi to shvate...
Ja dok su četnici najavljivali koga ce pobiti i zaklati , zene , djecu , starce itd.. mrs ba u 3PM
...djse su im starke?! :)))
Ovo što je na fotkama ZB sve go kriminalac!
Sramno isticanje paravojnih alijinih grupa, čiji su "komandanti" cijeli rat proveli u inostranstvu, a omalovažavanje pripadnika Armije BiH, ne usvajanjem Rezolucije o njihovim pravima, dovoljno govori o ciljevima politike SDA stranke i odnosu prema istinskim braniocima neroda i države.
Sta kaze ovaj iz beretki iduce godine zajedno poloziti cvijece. Jebali ti cetnici Mamu zajednicki. Koji kreten
rat.. zaboravit.. obavezno.. nikakve koristi od toga..
@dis2 niko nikog nije zelio dovest do nestanka... mi smo ratovali za razlicite vladare.. to je sve..
@dis2 pusti ratnu propagandu bolan.. u ratu ima svacega.. sustina je da je muslimane neko nagovorio na nesto.. a onda i srbe na nesto.. i sad jedni drugima oci vadite..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako djeca koja imaju 10-15 godina imaju saborce iz rata od prije 20-25 godina?