Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Današnje udruženje Zelene Beretke skupina pljačkaša Sarajeva 1992-1995.Istinske Beretke leže na Kovačima i ostalim sarajevskim grobljima.
nema izmjene teksta...necete nas opet gurnuti u zaborav znamo dobro ko su i sta su
Treba pisati Ovo je leglo terorista i vehabija
ko iz gradske skupstine ovo podrzava ??? jeli balije , nikad pameti necemo doci
dobili su Sutorinu treba to uklesati.
Alal vera! Moze, ali svuda gde su stradali Srbi napisati "ovde su muslimanski zlocinci ubijali nevine civile". Odnosno gde je HOS u pitanju "muslimansko-ustaski zlocinci".
Pitanje dezurnim bosnjama... kada cete postaviti istu spomen plocu na Kazanima na kojoj pise "ovde su muslimanski zlocinci ubijali neduzne civile"?
Nebi trebalo stajati Srpsk zlocinci, vec samo Srbi, jer su svi Srbi podrzavali genocidne namjere Milosevica, Karadzica, Mladica i ostalih cetnika.
Sramota. Trebali su naravno podrzavati svoje krvnike... :S
Jbg pa sta su onda radili oni Srbi u Armiji. Bili petokolonasi, ne kontam. Nemoj da seres iz postovanja prema tim ljudima, a i prema onim koji su pokopani zajedno sa nasim sehidima uz iste vojne pocasti armije, samo sto im iznad groba stoji krst.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su uradili četnici! E, sad, nisu svi Srbi četnici, ali su svi četnici Srbi. Sve u svemu, treba bolje formulisati natpis kako bi se smirile strasti. Imamo mi i većih problema od toga.
Bilo je i muslimanskih cetnika. :D
@Jatakanebatak , ja nisam cuo za nekoga ko za sebe kaze da je u isto vrijeme musliman i pripadnik cetnickog pokreta i ideologije. Za muslimane ustase znam, bilo ih je puno, a vjerujem da ih jos uvijek ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zelene beretke su privatno udruzenje Svrakica (Emin, Muhamed,...) .... bas su oni kompetentni da kazu sta treba pisati na nekoj ploci .....
U pavu su Zelene beretke, natpis mora ostati takav kakav je.
Ono sto je tuzno u cijeloj ovoj prici jeste da naj vise ispastaju Srbi koji su ostali i rekli NE ostalim bolesnicima. Sa jedne strane imaju Srbiju koja je extremni bolesni slucaj sto u isto vrijeme negira I podrzava sve sto je Milosevic napravio. A onda imaju nas I nase izbjeglice koji puno puta generalizujemo umjesto da se malo potrudimo I ne spustamo na isti nivo sa nasim komsilukom.
komsije srbi, kada vidite sta je sve unutra bilo i sta je izgorilo i vi cete reci da su srpski zlocinci.najvise vaseg kulturno-istorijskog naslijeđa je stradalo.
Zelene beretke koje su citav rat krale pricaju o ratu i nihov vodja svrakic koji rata nije vidio 👏🏻👏🏻
Je li ovo stvarno najveći problem u ovoj državi? Je li ovo uopće problem? Kako se narod lako naloži na ovakve gluposti to je za ne povjerovati! Kako samo ne kontate da se sa ovim stvarima skreće pozornost sa stvarnih problema?!?! Hajmo se vratiti na njih, kako povećati zaposlenost, kako uništiti korupciju, kako natjerati vladaćuje da rade svoj posao kako treba, kako zaustaviti egzodus mladih itd. itd.
Evo sad bi ja trebo ovdje da psujem zbog maloumnika kao @amy88 shvati Bosnu nisu branili Srbi niti Sarajevo vec su branili pravoslavci ljudi koji su volili ovaj grad imali dobre odnose sa svojim komsijama nemoj biti isto tako to nisu bili Hvati vec katolici isto koji su volili ovaj grad Zeljko Komsic Jovan Divjak i mnogo drugih nemoj ljude svrstavat na tako glup nacin NEMOJ BITI GLUP OPET BOSNJO NAJEBO SI JEDNOM NEMOJ DRUGI PUT I POSLIJE RATA JE RAT