Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam Denis, jebao vas on... jesu svi poletili da pohvale ovu njegovu ideju i te mlade talentovane politicare propalog sdp-a. Taj isti Denis je prvi u pljuvanju rada nacelnika, pa evo sad imamo i primjer kako to izgledaju njegovi projekti. I poslije njegovog truda i zalijevanja biljaka u 06:00 opet nema pomoci. Denise vrati oprane pare!!!!!!
Mracnavila kako ces porediti hajv anu SDP sa SDA.To ti je usto kad bi povukao - la znak jednakosti ko je veci srbin izmedzu Kusturice i Duduka!🤣
I kakve to sad veze ima sa tim. Isto stanje i jedno i drugo 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je taj Denis koji SDP planira kandidovati za nacelnika Opcine Centar na sljedecim lokalnim izborima. Da nije smijesno bilo bi zalosno!
@adel29 propao bi Centar sa Denisom za dva mjeseca kao i ovaj bršljen 😂
Razum10...a vi samo primate provjerene kadrove?😂😂😂
Umjesto cvijeta Srebrenice najbolje staviti sliku Munire Subašić da buduća pokoljenja uče kako na tragediji uzeti lovu!
Denis CHALLENGER jarane 🤣🤣🤣🤣🤣
Nadam se da ce opcina vratiti pare i preusmjeriti u puno vrijedniji projekat, a ne ovu propast koju je osmislio Denis.
Katastrofa, tako nepromisljeno od strane ovog gospodina Denisa. Zar toliko vrijedi projekat koji je propao..uzeti toliko novac i dati ovo gradu, sramota!
Na sta je uzeo tolike pare? Vratiti novac i uloziti u sigurniji i kvalitetniji projekat, a ne da se ovaj Denis sramoti na ovaj nacin.
Toliki novac i obrukati se na ovaj nacin, sramota Denise!
Naravno da treba vratiti sav novac kad je sve propalo u kratkom vremenskom periodu, kao da nikad nije postojalo.
vratiti pare nego sta, kad nije uradjeno kako treba :)
kakva je prevara ovaj denis
Drugovi i drugarice, ja predlažem da sa ove zgrade teče vodopad, to bi bilo baš pravo umjetnićko djelo.......!? :(
Valja sad predsjedniku Dodi gledati srebrenicki cvijet u centru Sarajeva. Postavite jedan preko puta Predsjednistva, neka crkne od muke.
Pozdrav Denise, Ovom prilikom te molim da se odazoveš popravnom testu iz biologije i matematike kako bi u idućem planiranju ovakve projekte mogao riješiti smisleno. Lp, Tvoja razrednica
Za te pare su mogli napraviti staklenik sa automatskom kontrolom klime i navodnjavanjem- na 5 ovakvih fasada. Kako se lako troše i dijele narodne pare. Pa to je nekome transplantacija organa i nastavk života? Mirsad Hadzikadic, 25.11 2018. Skenderija Dom Mladih, reset sistema, Nova stranka, sa jednim pametnim gospodinom.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Kad je Denis ista znao uraditi osim nageti se na info pult opcine Centar i praviti se pametan