Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo g-dine Smajicu, nek ste prozvali tog diletanta! 👍
Na starnu to sto je Zvizdic diletant. Koliki je Zvizdic dilteant u svom poslu, jos je mnogo veci diletant imbecilni Zekerijah Smajic sa svojim dupelizackim i uvlaakckim stavovima o "EU integracijama". Nacin na koji debini Smajic gleda na te `EU integracije´ je dezintegracija Bosne. Kretencina iako to jako dobro zna, gura iz sve snage te svoje budaalstine.
@Gospod Uz duzno postovanje, ne slazem se. To sto pitanja podrazumijevaju precizne i jasne odgovore kako Federacije tako i RS-a, nije Smajiceva postavka stvari vec Ustava BiH. On nedvosmisleno zeli da Bosna i Hercegovina udje u EU a o funkcioniranju te iste Unije zna vise od svih sluzbi za EU integracije u zemlji zajedno. Stvarno ne znam koje to on 'budalastine gura'.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
I PENIS PIZDIĆEVOJ KRIMINALNOJ ORGANIZACIJI SDA!!!
SDA CE DOZIVJETI DEBAKL 2018 GODINE NA IZBORIMA. JEDINA, DODUSE MALA, SANSA DA NE BUDU DOZIVJELI TOTALNI PORAZ, ODLAZAK SVIH IZETBEGOVICA I DOLAZAK ZA PREDSJEDNIKA SDA SEMSUDINA MEHMEDOVICA! TIP IMA ZDRAVU SPIKU, VLADA TESNJOM, KOJI JE NAJBOLJI EKONOMSKI U BIH, NE VIDIM RAZLOG ZASTO ON NE VODI SDA, CAK NAPROTIV, ON IM JE JEDINI SPAS, NE ZA POBIJEDU, NEGO DA SPRIJECI POTPUNI IZBORNI DEBAKL!
@Roin seljo, poznajes li ustav svoje zemlje ? evo ti http://personal.inet.fi/cool/blt/7b-ustav.htm
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zahvaljujući Zvizdiću si se upravo istakao jer 99% stanovnistva BiH ne poznaje tvoje ime nit prezime. Sve uspjehe koje je dr. Zvizdić napravio zajedno s svojim ministrima su na zavidnom nivou pa čak i expresno nametanje Evropi zbog črga nam zadigurno komšije zavide. Slijedeći put se dobro izvagaj prije nego prozoveš !!!!
@INTEL Jel to stranka naredila da to napises ili stvarno tako mislis?
e moji klix-ovci, po vasem ratnickm i frustrirajucem raspolozenju uskoro necete imati drzavu. sta ce takvom narodu drzava, neko ce se upitati, kad nemate kulturu komunikacije, kulturu razmisljanja za rjesenje problema i..... nista vam nije sveto, nemate vi casti stati pred ogledalo i reci: ovo sam ja, pa ako nisi zadovoljan sobom, mijenjaj, ali na neki ljudski nacin a ne PLJUVANJEM po samom sebi i svemu sto vam je neko dao. NARAVNO OVO SE ODNOSI SAMO NA VJECITE NEGATIVCE NA KLIXU
@SveZaBiH, eto, sve ti potvrdi iz mog komentara. dobar si, samo nastavi tako mozda nekoga zadivis
jel ono on vodio dnevnik ...
jebala vas priča. NEMAMO FABRIKA
Zekerijah Smajic, stari komunjarski novinar, ne relevantna stara komunjara bez casti i ponosa koja se okrece kako vjetar puse. Goodbye i dovidjenja hejteri.
libo me racku i za zvizdica i eu i sve ostalo
Koliko su sposobni, pametni i složni naši političari završit će oni ovo tamo oko krajem 25 stoljeća početkom 26
ONO ZA SLANJE UPITNIKA NA HRVATSKOM JEZIKU, ZVIZDIC TREBA DOBITI OTKAZ! GREBEM LI TI MATER POSRANU, KO SI TI DA BOSANSKI JEZIK ZANEMARUJES? SKINI SI PLATU I DNEVNICE I PLATI PREVOD NA BOSANSKI JEZIK!
PENIS Zvizdić: BiH ĆE ODGOVORE NA UPITNIK EU SLATI NA HRVATSKOM JEZIKU!
@Roin SLUZBENI JEZIK U BIH MAMLAZE, PROGUGLAJ SLUZBENI JEZICI U BIH
problem je prevodenje :)))))))))
Ovaj je juce ujutro s Jupitera sletio i nije jos upoznao bh prilike ,a to je da sve procese prema EU i sve reformske procese opcenito ,sistemski svi srbi koce i to i njihova prasad u stalama znaju ali eto ovaj s Jupitera sletio pa mu ovo kod nas sve strano .Ne branim nase politicare ali ni Merkel s bh srbima ne bi nista mogla
Zvizdićeva zemlja je Njemačka, a grad Minšen .. tako da on ne pretjeruje, on samo nije svjestan gdje živi
pa dobro Zvizdić kaze Akcize uopste ne predstavljaju dodatni namet gradjanima, sto bi nas narod rekao duh sveti ce placati dodatno
U skupstini Srbije za par dana donose odluku da li da opovrgnu Darvinovu teoriju😂😂😂
@FNM tačno tako.
Zvizdić večeras izjavi da će se prevoditi na hrvatski, jezik države Hrvatske i ponovo nas gurnu u blato. Fuj!
@istinoljubacSto se onda cudimo kad skutori zvizde himni..
ja necu u ušljivu eu.