Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...političko je sljepilo ko misli da ministar nije produžena ruka svog stranačkog babe...
Jesi li ikad razmišljo o tome da počneš objavljivati aforizme? Pod objavljivati mislim zaraditi nešto na biserima mudrosti koje prosipaš pred s. masu svaki dan....
...u kojem mediju, možda bi me samo pera luković primio...a oni su ti teže kokuzlije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Zikrija ne kaki
Ovo je svojevrstan "napad" na BiH! Baja želi štampati novac, a ne da ga se zaradi radom, privređivanjem i proizvodnjom! Glupani rade protiv naroda u BiH i to je sad valjda svima jasno! Dokle više?!
Osmiću, pa tvoja stranka je dovela Dodikovog potrčka na tu funkciju. Brzo zaboravljate neke stvari!
Čuj, a nije bilo štetno slati oružje u Irak... mamu vam četničku
Dodiku je preca Rusija nego BiH, Bosna mu samo sluzi za vlastitu dobit i prodavanje magle glasacima a prema Rusiji gaji nesebicnu i neizjmernu ljubav. Siguran sam da veliki broj Srpskih seljaka u BiH slicno razmislja.
šumare, ne moraš da voliš zemlju u kojoj zarađuješ hljeb, dovoljno je da je poštuješ, a ako voliš rusiju idi onda živi sa sibirskim međedima, imate isti nivo intelgencije!
Dodik, je u pravu. Haram je prodavati oružje, jer se njime ubijaju ljudi. Ko ubije jednog čovjeka ubio je čitav sviiet, tako bar često kažu klixovci u komentarima.
ma ignorisi govno cetnicko... izvezi. ako srali po usima ih opaliti... da se ovo hoce napokon konstitutivno smece rijesiti... mater im jebem
malo oni kake ima ko ce potpisati jebo Duduka i njegove Pijune Oružje već Ukrajina korsti sto smo prodali
Kaži Ministre da si dobio naredjenje od čistačice u NATO bazi ili čistačice u jednoj od ambasada da to završiš i ti to moraš uraditi.
Cuj nesagledive posljedice. Smjesno. Eto ako vam je toliko stalo do Ukrajine kupite municiju u Njemackoj, prodajte i jos mozete zaraditi. E debili debili, vama i govno iz EU mirise.
koliko godina moras imati da te posalje zakon u penziju ovi imaju po 80
narod ne vidi sta je uzrok svih nasih problema, zasto drzava ne moze da funkcionise.... drzava treba da bude jedna homogena zajednica (ukljucujuci i manjine)....a ovo da tri zajednice cine drzavu jednostavno ne ide. sad mi davajte minuse al tako je. nama je svaki ekonomski razvoj nemoguc, samim tim da niko nece da investira u drzavu sa 3 predsjednika i nerijesenim okolnostima. nismo u stanju da donosimo odluke bez stranca koji ce biti sudija. jedni bi jedno, drugi drugo i treci trece.....dok se mi dogovorimo drugi na uzese posao. nama ovo "stanje" blokira svaki trud il pousaj poboljsanja finasijske situacije.
Bosna treba da bude GRAĐANSKA ni bošnjačak , ni srbska, ni hrvatska većin - manjina treba da se izbrišu iz ustava,,,,samo građani RBIH
ja znam kakva drzava treba DA BUDE...nije u tome problem. problem je kakva JESTE i problem je u tome sto je takvu NECE. i dzaba sad prica narod je u zabludi treba im dokazat....itd. nemas ti sta ikome dokazivat. proslo je toliko vremena i jos uvijek svak na svoju stranu vuce. Svako ko je realan ce prepoznati da ce 90% tako i ostati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bezveze,vec je to isporuceno susjednoj zemlji koja zna sta dalje.