Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvalite se SDA upravi
SDA poderala izbore u Konjicu , sta uopste ovo i prenosite kao vijest...gade mi se...na dan izbora 50% ostane kuci kao oni su vrijedniji od ostalih nece da glasaju, ono ostalo glasa za SDA i sada nesto kmece ...ma marssss umrite od gladi sto se mene tice , ne trolajte drustvo ..eno vam Bakir pa njega smarajte, njemu ste dali glasove
Zalost. Ovi su to dole trazili, neka gledaju sada u one za koje su glasali.
najvise glasova u kantonu je osvojila Irma Memidzan ispred SDA koja je po zanimanju dr. Ironično zar ne!!
a ona je iz Konjica.
Zanimljivo...Konjic,SDA...KB Zenica..SDA...štrajk..uslovi,a i plate zalosne....Al sto bi Fadil rekao...nemaze plata,al imate posao
Fadil je uzeo novce na vrijeme
Slika 9 kakav ljepotan
pa Konjičani, glasali ste za SDA šta sad hoćete
Zalostno da Doktori, Mediske Setre u kakvi uslovima rade da nemaju redovo placanje!? Ovi guzonje zguza na guz ima sve uslove, svi vicu bog pa Doktori!?
Bitno je ko si, iz kojeg tora.To je najbitnije
Glooosooojtee zooaa SDOOOO
Zna se koliki je godišnji budžet za dom zdravlja,ali oni to pojedu do devetog mjeseca....previše nepotizma,korupcije i trpanja u bolnice, podobnih.
Dosadni ste vise sa SDA. Oni su opozicija. Osmorka treba sto prije formirati vlast. Pola ih je iz SDA pa zato nek pozure. Nema vise vadione ba SDA.
Hajmo svi u Njemacku
Ucite njemacki doktori..
goo77. Ovo ovde je sitna buranija, kakve koverte u DZ. Sta hirurgu koverta u Njemackoj ako dobija na ruke od 5-7 hiljada eura.
Ljekari traze place dok pojedini pljackaju zavod zdrav osiguranja. Sta je bilo sa lijekovima od prije neki dan sto su dodjeljivali gradjanima i prodavali na crnom trzistu. Radi li tuzilasto ista?
Nije dobro da nemaju plate ionako nemamo dobrih doktora,udjes na pregled jedva ceka da izadjes,uopste nezna tvoj tretman,a dolazis mu 10g,nezanima ga,zabolilo me uho,11 mjeseci me sutaju ,na CT,neurologu,psihijatru i sl.Bogami lose,tuse te privatniku,a on te uzima lopatom,a pomaka nema.
Lokalna SDA vec 20 godina postavlja direktore bolnice u Konjicu, od kojih su vecina zaduzili bolnicu po par miliona. Sada ne preuzimaju odgovornost i kazu da je kanton nadlezan za bolnicu, a oni je odveli u debeli minus. Samo pogledajte prezimena bivsih direktora