Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tevbu cini Tihi, otkucalo je i tvoje.
Bog poceo skidat kadrove SDA sa politicke scene ....................
citav tim ljekara a da je neka sirotinja moze umirat ispred bolnice nebi ka niko ni pogledao,thank you SDA
I to me zaboli. Da opremiš školarca ode mjesečna plata.
Jedan od umjerenih umova BIH i rietko velike intelegincije BIH politike koji je znao 10 sledecih poteza protivnika,jedino on je vodo laaktasenka ko cigo medu ubije ga skolom za minutu,gledo sam svjedocenje seselju u Agu seselj je samo klimo glavom sta on prica a znamo kakav je seselj.
hahhahahhahah hercegovac92 rece ti seselj da si bosnjak u linku odkut ti sad srbin ba kad je ti djed bio bosnjak.Vratite se svojoj naciji kojoj pripadate,a ne kitit se srpstvom kome ne pripadate bas kao i bugari.