Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se ljudi sekirati. Ima izlaz. Prodat ćemo vojnu bolnicu turcima i od pola tih para ćemo srediti KCUS, a drugo pola Baketu i SDA-ovcima koji su sve ovo i smislil kao i sve ostalo kroz dugi niz godina.
imali nesto sto necemo prodat ili jos ovo jado sto je ostalo.
ne postoji registar ljekara!? NE POSTOJI REGISTAR LJEKARA!?
Nek Hin prima sebi-ja, kriminalci iz sda su i tako odgovorni za propadanje svega u drzavi pa i zdravstva.
J..... te Stevanovic vodi ga kuci da te lijeci. Pa Sebija vas je spaila od propadanja, avsad ce vam dohakat ako big da.
Ništa, neka sada Sebi-ja vrati Radeljaša. Ionako je dobio nogu u Goraždu!
Ništa, neka sada Sebi-ja vrati Radeljaša. Ionako je dobio nogu u Goraždu!
Mozda Turci imaju kakve polovne doktore pa da nam doniraju.
Sebija samo liječi sistem koji joj je njena partija SDA urušavala. Dakle ako je i od Avaza ovo je za molumne. http://www.avaz.ba/clanak/229472/sebija-izetbegovic-popravljamo-sistem-koji-se-godinama-urusavao
Jupiii, iz linka je očito da je Sebijin protukandidat za Predsjednika BiH Fahro, pod oštrim stegovnim mjerama NAJZAD počeo reklamirati svog protukandidata u svojim novinama , te su se time najzad stekli i uslovi da se pusti iz pritcora i da se njegov slučaj munjevito zaboravi. Napominjem porije pritcora Fahro je odbijao rklamirati istu drocu, iako mu je ljakra Emir Talirević po njenom naputku nudio značajan novac :)))))
Ovdje očito fali dobrih savjetnika. Dakle trebalo je spojiti obje bočlnice pa obje jednim udarcem zatvoriiti i privatizovati. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=23425
Nema druge, nego stečaj. To je uz hobotnicu i janjce Fadilagina omiljena riječ. Al u lošem ima i dobra, slijedi privatizacija, otpuštanja hiljada kadrova koje je mladomusliman akademik Gavrankapetanović primio za pare i prenamjena iste za liječenje Arapa. Što se tiče nas iz BiH imate privatne klinike od članova SDA pa idite tamo. Ebi ga liječenje nije jeftino nigdje, ako hoćemo u EU. Nego svi ebete mater komunjarama a liječite se u njihovim bolnicama. Kad vas SDA nklepi po džepu al ćete skičat.
Inspekcijo KS Hapsi bandu kriminalnu,Pa ces da vidis kako trce da plate,sto ja svaki put moram da se svadjam da mi dazu racun? sto?
Citajuci ove komentare, skontam da ste vi stoka primitivna. Pa sta sad hoce u ..... materinu. E da se j...... ali da im ne ude (Stevanovic i ostali uhljupi). Pa eto vam posla. Prepali se jer neznaju raditi ocigledno. Oni bi da rade pomalo i da se setkaju, da rade i privatno, a ostalo u klinicki. Treba g... zatvoriti pod hitno.
pa kako je bolnica Koševo sada odjednom ostala bez ljekara? Imala previše, sada premalo??? Ostali su oni koji neće da rade. Još gore - neznaju da rade! Sada trebaju da znaju znanje, a i treba da rade! To su uhljupi! Stevanoić zna svoj zanat, a i hoće da radi!
Doslo vrijeme da kada trazis racun pogledaju te poprijeko da bi te izbacili najradije ,automatski prestaju biti ljubazni.Nema ni ono Hvala dodji te nam opet.
Bez zeze ,trebalo bi uvesti samodoprinos i podstaci dobrotvorne organizacije ,da Dijaspora ucestvuje ,nemamo pojma sta KS ,a i drzavi u cjelini znaci KUM. Ali brate i inspekcije na nivou grada ,da se porezi naplacuju, turisticke taxe vecina gostiju Se neprijavljuje ,Cevabdzinice niko ili svaki deseti izdaje racune Zeljo cevabdzinica da placa doprinose kao sto bi trebo,jer njemu i slicnim grad je omogucio da Rade ,ali poreze moraju da placaju,Dosta okretanja glave na kriminal.
Dragane gdje si bio prije 2 godine kad su dugovi nastajali,šutio si
Sad sebija 2 mjeseca direktor i odmah natpisi kako je zdravstvo upropasteno u KS. Hajde makar malo Logike da se ovdje ukljuci i recimo spomene mnoge direktore prije nje, zena ima problem sto zeli da uhljupe kao mesihovice da ukloni sa Pozicija na kojima se izlezavaju i nista ne rade. Gdje je ta mesihovicka koja je dosla dok joj je brati bio faca, gdje je mesihovic koji je bio ministar i direktor centra. Gdje je faris gdje su svi ini koji su po Ovom natpisu dobro radili al eto sad neko dosao i za dva mjeseca sve upropastio. Klix postali ste placeno glasilo propale komunisticke stoke
Nedostatak novca u zdravstvenom sektoru je direktno povezan sa farmaceutskom mafijom. Poznata je afera u TK od 2009. godine, kada su lijekovi na esencijalnoj listi kostali i po 30 KM, a isti taj lijek u slobodnoj prodaji kosta 10 KM. Znaci farmaceutska kompanija drzavi lijek prodaje za 30 KM, a realna mu je vrijednost 10 KM. Zbog cega je tadasnji premijer Enes Mujic pristao na takvu listu lijekova pitanje je za tuzilastvo a ne za nas.