Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji licemjeri...
Hoćete veće plate, a šta nudite: duge redove, liste čekanja , nestručnost, netoleranciju, više nema ni empatije prema bolesnim ljudima kao da vi nikada nećete doći u tu situaciju. Podržavam Vladu KS i neka vam ne ispune želje. Ima nas koji 15 godina nismo dobili povećanje plate i nemamo prilku ili sreću da se imamo kome žaliti i štrajkovati. Za taj rad (mislim na med. sestre) imate i prevelike plaće.
...a što na medicinske sestre misliš.
@Tisibiovelik Oce platu vecu, a usluga ista, tj. katastrofalna
Stoka neradnicka!
znas li ti uopste zasto strajkuju?
kada mafija naredi zdravstveni radnici strajkuju...a kada narod strajkuje protiv mafije...policija u sluzbi mafije udara narod...