Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubici koji su nastali u zdravstvenim ustanovama su proizvod nekontrolisanog zapošljavanja, plaće, naknade za topli obrok, naknade za prevoz, naknade za godišnji odmor - regres, jubilarne nagrade i druga primanja... Zatim, javne nabavke kojima se pljačkaju ogromna sredstva, a navodno "sve po zakonu"... Gospodo, vas interesuje samo Vaš dio kolaća, a za ostale nemate ni sluha ni razumjevanja. Ja uredno plaćam svaki pregled, a osiguran sam. Knjižica po meni nema nikakve svrhe...
Samo privatluk,pa ko voli i ko može...kaže:"...Međutim, shvatajući ozbiljnost stanja u Zavodu zdravstvenog osiguranja i budžetu USK, gdje je velika dubioza, sindikat se odrekao nekih 12 posto..."...pa u koje ime,zašto se imenom i pr. ne prozovu ovi iz ZZO,bave li se oni svojim poslom,rade li ti stranački podrepaši i uhljebi išta,...zašto neko ne odgovara-ako ja pružim zdravstvenu uslugu neko to mora i da plati...SAMO PRIVATLUK !!!
Nedo Bog vama doći u ruke.
Dobri Bosnjani sve pokrali. Nema, nestalo. Sto bjednije zivite to je meni srce punije