Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška svim doktorima i zdravstvenim radnicima... Ti ljudi ne smiju imati manju platu od nekakvog zamjenika ministra kantonalnog ministarstva za poljoprivredu ili sličnog uhljeba... tim ljudima treba dati pravi novac, prave uslove i zahtijevati da rade kako treba. Inače će se u Bosni liječiti samo guzonje
Podrska svim zdr radnicima u Tk!! Borite se za svoja prava protiv ovih sto Vam oh tako bezobrazno uskracuju🇧🇦👍
Humanost o postenje NILA. Izvinite, predobro ste placeni za bezobrazluk
Jedini način da se uvaže zahtjevi zdravstvenih radnika je da se uzme od bolesnih. ZZO TK novac od esincijalnih listi, novih aparata, redovnog održavanja itd usmjeri na plate zaposlenih.
U Bosni je uvjek bilo Jebes zdravstvo Vazno je meze, merak i rahatluk Kad se razbolis svejedno je prekasno
Sramota doktor ima satnicu 2.60 km, a bori se za 3km ... cccc
Kako cemo popusit,da izvinete...sada kada Njemacka liberizuje ovo oko viza,jezika,posla....kako ce nas bravar sa kupljenom medininskom previtat....A frizerka infuziju ukljucivati...
Pa to je znak da nešto nije u redu u DE..
Pa niko od njih nije na oslu iza 11h,svi pobjegnu u privatluk.Isto kao nekad u KCUS,prije Sebijinog dolaska.Plata im je samo za kokice,pare se klepaju privatno u radno vrijeme,ili od korupcije sa farmaceutima.
Mi još uvijek raspravljamo o satnicama unutar 2KM!!!??? Pravimo velike iskorake, nema šta. Na kraju ce u BiH ostati samo iznemogli i oni koji se ne mogu kretati nikako.
BHprotektorat prije 1 sat Dragi sugradjani u bijelom.Puna podrska u ostvarivanju VASIH I NASIH PRAVA 👍💪💪💪
Svi ce oni za Njemacku,a najpotrebniji su nama
@VelikaBH Sto ce tebi, tebe lijeci Sebija i boli te kaar👍👌👌👌👌
tesko onome koga ona lijeci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)