Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Bosno , satnica sraha , za te pare na zapadu niko ne ustaje iz kreveta. A kod nas spašavaju zivote.Sramota i grehota .Korupcija i nepravda ali sami smo krivi , glasajmo za iste .
Jes i opet kad dodju u Bosnu opet se Bosnjo fata za dzep jer ovaj i ne pomislja....valjda im je toliko dobro 😀
@armma Istinu govoriš ali samo pola .Bošnjo se uhvati jedanputa iz gostoprimstva i nema više.Zalosno a moze se imati i više , zasluzilo se ali korupcija pojede .
Ništa bez generalnog štrajka SVIH uposlenika i u državnom i u privatnom sektoru! Al' nismo mi Francuska il' gluho bilo Grčka, nama baci malo referenduma, malo Pelješkog mosta i mirno hapaj i dalje!
Jedini spas je generalni strajk u svim segmentima.Samo solidarnost moze da pokrene nesto.Zasto ne svacate da se vama svima skracuje primanja, da bi politicari sebi uzimali.Kad bi u drzavi sve stalo, vidjeli bi kako bi se stanje poboljsalo.Sa ovakvim strajkom cete dobiti samo kost, nista vise.U Francuskoj poljoprivrednici zapalili poresku upravu i sozialnu ustanovu zbog previsokih davanja, a kod nas cekaju da im sve padne iz neba.
i TO JE MALO . JA RADIM U BOLNICI I VJERUJTE PLATE SU KATASTROFALNE. TREBAMO ZARATITI KAKO POLITIČARI SEBI DIŽU PLATE PARLAMENTARCI IMAJU PLATE PO 5000 KM PA JEL TO PRAVEDNO. SJEDE , ISPIJAJU KAFE I PALAMUDE
Hajte u Njemacku nemojte vise smarat, pustite me da se rahat patim... Nea para, nea doktora, nea vode... Svega nea...
Problem je što mi podijeljeni po nekakvim nacionalnim, entiteskim, kantonalnim i drugim osnovama, što nemamo konstruktivnu opoziciju, a i svijest građana je na niskom nivou, Kada neko opravdano izražava nezadovoljstvo treba to svi da podrže, kao što je npr. u Sloveniji i onda vlast nema kud nego da rješava probleme koji se u konačnici tiču sviju.
Joj sta vam radi Seka.Haos .zaista ste anemicni.
Nemojte strajkati, spakujte se i pravac DE.. tamo ste jako trazena 'roba' i radit cete u normalnom okruzenju za pristojne pare
KS je čudo! Prvo ide Sajam Zdravstva, a onda Štrajk Zdravstva! 😏 Nego, šta kaže ministrica Ademaj, dokle je stigla "reforma", jer je očito ne osjećaju ni pacijenti, ni zdravstveni radnici. A izbori dogodine.
joj jesmo bas stvarno jedna jadna drzava
@primitivnibalkan1 drzava je OK, narod(i) koji zivi u ovoj lijepoj evropskoj zemlji je odron odrona, sljam kakav ona stvar nigdje i nikada vise izbaciti nece.. lazi, prevare, otimacina, pljacka, itd i sl. su Postulati seljobera (cast pravim seljacima radnicima) koji zive na ovim nasim prostorima.. znaci sevap bi bilo baciti jednu 'hatomsku i jednom za sva vremena ocistiti ovu zemlju od lojavih jadova.. laku noc
HOCE LI BITI SABIJA SA VAMA?DOBRO BI BILO KAD BI IMALI NJENU PODRSKU DA KASNIJE NEBI DOSLI U PROBLEME SA NJOM
Jasta nego!!! Svi u štrajk! nikome nije dobro u ovoj drzavi sa ovakvim politicarima!!!!
u slučaju štrajka minimum se otvara 1800 radnih mjesta
KLOSARI IMAJU PLATU 2500 - 3000 MARAKA I PRIVATNO UZIMAJU I MALO IM SIKTER STOKO IDITE SU.KOVE PERITE BABAMA U NJEMACKOJ ZA 1800-2000e KLOSARI A PLATICETE SAMO STAN 1000e
Otići će svi. Ko će nas onda liječiti?
Slika 4: Joj Hamo vid' mu glOve! :D
Ali zato Sebija moze da priusti sebi torbicu od nekoliko hiljada funti.
Podrška, valjda se onda budete bazirali na pacijenta. Pacijentima nek' je Bog na pomoći. Trudnicama i djeci pogotovo.