Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja zadovoljavajuca zdravstvena zastita,vi izdate proglas na svojoj web stranici,da hronicni bolesnici mogu dobijati recepte za dva mjeseca,a one glupace u porodicnoj medicini nemaju pojma o tome,cak ne daju lijekove ni za jedan mjesec,ko da je iz njihovog dzepa,neko moja stara majka mora po nekoliko puta da ide i da se sekira,jer sam tesko bolesna i ne mogu sama sebi otici. Njihova glupost i sujeta ide dotle da ocekuju da im ljekar specijalista svaki mjesec daje novi nalaz za hronicnog bolesnika,ko se sve zaposli i zavrsi medicinu ,dragi boze.
trla baba lan da joj prodje dan
Nije problem samo u nedostatku zdr. kadra nego vise u obucenosti istog. Bolje jedo uljudno bice u ambulanti/bolnici itd. nego 10 neuljudnih a sa iskustvom. Dobro bi bilo da se konacno malo pomene i ta komunikacija.
A sta je sa zdravstvom na nivou Federacije?