Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mini upravu si
Ne nikada vise necu vjerobvati muslimanim .... Sada slobodno nek vezuju zastave s kim hoce ... ja znam sta su svoje dijete nauciti i o cemu cu mu pricati ...
nikad vise vjerovat srbinu i srbiji!!! nikad, sve genocidas do genocidasa osim 5% populacije ostalo je milosevic i ratko mladic, sa cosocem i ostalim ubicama! nikad vise! kad srpski koljaci i siledzije dodjose prije tri dana u sred sarajeva pljuvat i pishat po zrtvma sarajeva znamo ko ste i sta ste, sa vama srbima vise NIKAD! ovo je samo mazanje ociju da ne bude revizije tuzbe protiv srbije, srbijo krvava u tebi je najveci ubica poslije h.itlera ratko mladic i zna se da s kim si takav si!!! a odstetu jos nisi pocela implaciva koliko si i sve sta si duzna bosnjacima, hrvaima, jevrejima i cijeloj bosni i hercegovini!!!
Pitam se da li bi bilo ove gradnje mostova da su u ovom ratu (u BiH) pobjedili Srbi ili Bosanci ??????? Moj Zdravkane, ta akcija je za malu djecu! Zašto? Zato što će ponovno prijateljstvo kao što je bilo prije ovg rata, biti možda tek onda kada narastu ova mala djeca, t.j. nove (sada) mlade generacije. Što se nas muslimana iz BiH tiče mi više ne vjerujemo nikom, pa ni sebi. Na žalost ili na našu sreću tako će ostati narednih 50-60 godina. Ukoliko bi se mi sada opustili i ponovo 100% vjerovali srbima, hrvatima.... i uspavali se ponovo bi nas sanjaroši (iz SANE) poklali. Naše generacije su prokockale svoj kredibilitet i ovakvu situaciju ostavljaju svojoj djeci, pa i gradnju mostova moraju ostaviti za nekog drugog. Lijep (ili ti lep) pozdrav.
Trebamo se izmiriti sa starim dobrim Beogradom! BIH4EVER!