Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@amer imas problema sa naobrazbom.....malo mudriji to kriju ne iznose u javnost...hehe...
P.O.S.E.R.E.M TI SE NA \"UNIFORMU\" AMRA..U KOME TI STOLJECU ZIVIS, I JESI LI SVJESNA DA JE BiH U EUROPI A NE U AZIJI???
jos kad sebi pocnu isplacivati za razne komisije pa onda neke stimulacije eee stimulacije k****u mi stimulisu samo se raspitajte i fol deficit
Ovo nam je Alija osttavio,pokrivenu ministricu finansija koja ni za granap knjige nije sposobna vodit , rodbina namirena platama a milioni fale....
klantona
SVI SE ONI KRIJU IZA VJERE A BERU PARE ISTO JA STO BEREM SLJIVE NA DNEVNICU!!!!!!!!!!!!!!! MAJKU VAM J3ß3M GLADNU!!!!!!!
joj vidi ko nam sjedi u vladi......