Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravljanje otpadom a skoro 40% seosikh domacinstava otpad idlaze po sumi i potocima. Ovo su demagozi zesci.
Koliko je meni ovo bolesno. U TC Kakanj već godinama spaljuju gume i razni otpad, neki navode i medicinski i otpad koji se dovlači iz drugih zemalja. Nema nikakve kontrole, niti analize plinova koji se izbacuju po noći, niti se vodi detaljnja statistika oboljenja od raka okolo. TC ostvaruje rekordne profite a narod oboljeva i umire. Sad hoće praviti pogone gdje će praviti taj isti otpad spreman za spaljivanje Boga pitaj gdje.
o cemu vi????? Kakav otpad a 40.000 ljudi u Kaknju vam ostaju bez pitke vode zbog vasih pristrasnih dozvola rudniku????!!!!
Sramota o kojoj niko ne piše. Pored tog rudnika i narušavanja vode sad će biti lakše sa ovim pogonima spremati otpad za spaljivanje, a znamo gdje se otpad u Kaknju spaljuje. RDF piše u članku, a to je ono što se spaljuje.