Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno djete tih roditelja
A jadni i mi sa tim djetetom kada odraste pa umisli da mu sve pripada pa još ako se dočepa vlasti...
Sto je jadno dijete? Dijete idiot kao i roditelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Roditelji imaju razne želje. Žele učiteljicu, žele petice, žele gimnaziju, žele fakultet, žele, žele, žele,... Šta dijete želi? E, tu se odmah vidi da im dijete služi za terapiju njihovim frustracijama. Strašno je koliko roditelji svoju djecu ne poznaju, a što je najgore, to je jedino što NE žele. Učitelj bolje upozna njihov potomak. Tada nastane problem koji pokušavaju riješiti na svaki mogući ružan način.
Za 5god.neće biti dobrovoljaca koji će raditi kao prosvijetni radnici. Ovi novokomponovani roditelji su dno, tako da djeca od takvih istih ne mogu daleko od njih..
Bolje zaključna četvorka nego da sjedi puši pišu, koristi narkotike i klošarsku frizuru na desno na vrh glave
Kaznena prijava i kazna bahatim i primitivnim roditeljima.
Dok su se nastavnici poštovali i djeca su bila normalnija, sada Internet roditelji hoće na silu da njihovi debilčići budu odlikaši a ne znaju osnovne stvari, seljačka politika
kako sam imao dobru uciteljicu i toj skoli . Nadam se da je ziva i zdrava
Ko je A Č M Š DŽ......Razumijem da se ime djeteta ne smije spominjati ako je maloljetno al imena roditelja ne treba skrivati.Znaju li ti roditelji da i nastavnica ima braču rođake ...da roditelje ne pojede mrak.Ne razumijem ponašanje roditelja i prijetnjeNe riješava se tako problem Pojest če tee mrak......halo.....
Ima dosta i do učenika, ali ima Boga mi i do bezobraznih prosvjetnih radnika koji još i djecu u mnogome zaglupljuju! Da, ja sam kao odlikaš okončao osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, diplomirao na UNSA i nisam neko ko ima razloga biti gnjevan zbog loših ocjena, ali sad kao formirana ličnost mogu itekako da budem kritičan prema obrazovnom sistemu iz kojeg sam isplivao.
Ja bi volio da se sa ovom pameti i snagom fizičkom mogu vratiti u te učeničke klupe iz osnovne škole, da porazgovaram lijepo argumentima sa nastavničkim osobljem i da im ukažem na greške, da ih demantujem i ako treba fizički djelujem.
Obrazovni sistem nula svakako bez ovoga ili sa ovim nula.Realno treba ovo bude poruka svim prosvjetnim radnicima da daju 5 svima da imamo sto vise odlični a znanje ce doci samo od sebe.
Hebo četvorku hahahaha, moja djeca nek samo budu moralna i daleko od narkomanije a koju će ocjenu imati to je do njih!
Pa, zar četvorku?! Sram da ih bude...
Danas cetvorka sutra osmorka, nema Bosni naprijed s takvima…
Izbaciti oah dijete iz skole, pa neka se kofrce negdje drugo
Dijete nije moglo birat roditelje!
U ovu školu idu djeca komplexasa I koji kontaju sa su neka "elita". I djeca s godinama postaju nazalost kao i roditelji. Smiju se djeci ako ne nose markiranu odjeci. Fuj, nakaradna stoko i seljačke glave..
šibicarskorodjenosarajevskoparazitskapolugurbetska posla
I daš mu dva da prođe razred ili pet, samo da ne gledaš i slušaš primitivne roditelje i neodgojenu djecu više. Sarajevo je metropola kakvih balvana po selendrama postoji. Nastavnik treba da bude zaštićena vrsta.