Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova Vlada KS ubjedljivo najbolja od rata.
Ja nisam SDA primitivac pa da budem nečiji bot na Klixu. Ja gledam realno stanje, a to je da je ovo vlada u ovih 8 mjeseci uradila više nego prijašnje za nekoliko mandata.
hvala milom Allahu da se neko sjetio da se na ovim vrućinama noću radi bravo majke mi
@medobrundo1 Pa nije Allah nalozio da se radi nocu, sta se njemu zahvaljujes. Zahvali se vrijednim i pametnim ljudima u Vladi KS.
Dokle se stiglo sa ovim?
Nije to loš potez samo da ne počnu sad gunđanja kako se od buke ne moze spavat. Jer nije se rodio ko je...........
Ovoga se SDA vlada nikada ne bi sjetila!
Super.. A da objavite rokove kada pocinje i kada zavrsava obnova?
Bravo!!!
Dobro ste se sjetili! Nisam fan ove gay opozicije, ali, realno, SDA se ovog NIKAD ne bi sjetila. Ako bi im ovo neko i rekao, bilo bi: Ma daaaj!
Bilo je krajnje vrijeme. Dvije najgore ulice sa najvecom frekvencijom saobracaja, a unistavaju trapove vozilima. Ni jedna vlada do sad nije smatrala potrebnim tu nesto popraviti. A bilo je jos prije 10 godina vakat.
Dobro su se sjetili. U svim normalnim zemljama radovi na cestama se obavljaju navečer jer tad najmanje remete saobraćaj.
Jedva cekam nove izbore te rezultate istih :)
ma bolje je da pocinjete s radovima oko 16h, kao sto praktikujete s kamionima za odvoz smeca, seljacine!
Definitivno je to najgora javna cesta u Sarajevu je ta u Halida Kajtaza. Zbog nje vozači mijenjaju krajnice i ležajeve dvaputa godišnje!
ne zaboravite stavit par semafora i izmedju koji kruzni tok i par traka s ukljucenjem i iskljucenjem izmedju zgrada........budite poput svih SDAOVSKIH urbanistickih planova....