Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ste objavili članak, pusteni da se brane sa slodode !
sad ce advokat omar mjesecar uvjerit sudije...da su njegovi klijenti siromasni...i da su jeli kod tetka zilhe...i sudije ce tu pricu po hiljaditi put popushit...jeste da ce sudije imati par desetina milja vise za godisnjeg...ali to je vec druga prica...
Nisi upucen. Ljudi uredno printali fiskalne racune. Ali naravno sa laznih kasa koje nisu povezane sa PU. To je bagra. Fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
realno to svi rade.. jer su nameti od drzave previsoki, i samo povecavaju poreze da bi uhljebi imali, za plate
Ne rade svi znam sigurno a ovi deru.
@Živčo svi to rade, samo oni to rade prebahato...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Firmu "Inspirit", koja se bavila montiranjem servisiranjem fiskalnih kasa, koje je ova vesela ekipa postavljala u svojim ugostiteljskim objektima je prije 3-4 godine u Sarajevu osnovao jedan zidov iz Izraela. Sve je tacno sto je o njihovom radu napisao "Tumercic" u svom komentaru na ovaj clanak.
Protivpartijski elementi
U Montani u SCC-u nikad račun nisam dobio. Da nemaju profita, pa da čovjek nešto kaže.. nego odra i opet hoće da utaji... a sve patriote neke.
hehe, pa sto ne napisete da je firma za kase config, a ne inspirit...
pa ovo se znalo od 98e :S
Nema lokala koji kuca preko 500km,a pazari preko 3000,nekazem da je uredu ali su neki prisiljeni to da rade,treba ove stisnuti sto prave preko 1000 i vise.Pa tek onda i sve ostale.
Samo hapsi
Stariji građani grada Sarajeva se sjećaju jedine mrlje na Sarajevskoj Olimpijadi koju je napravio vlasnik restorana "Una" kada je pokušao prevariti Kirka Douglasa! Nikada poslije toga nisam ušao u taj restoran... Građani se toga sjećaju, a stanovnici nemaju pojma!
Djelo vlade KS i obracun onakav kakav su obecali:prodavaci cigara i sverceri,siva ekonomija i do sada nedodirljivi. Ovom su svi aplaudirali i podrzavali sem zna se koga-dosadasnjih privilegovanih dugogodisnjih gradjevinaca metropole i kojoj se pola godine nemogu naci ubice policajaca i godinama ubistvo djeteta malog Memica
U ovoj zemlji radi ko sta hoce
Sta bi sa mrkve i njega su bili uhapsili pa nikom nista
Ma sta je to za kibeta kod njega baklava 12 KM platit ce kaznu pomocu jedne tepsije
Sipolovci po kafiću sitnu ribu love, dok velike Ajkule, u krvavom Bih moru slobodno plove : (Arslanagici,Zukici,Brankovici,Delimustafici,Čauševići,iLagumdžije,Hadzici....)
Nema SDA da ih štiti i odmah prdekana.
Hoce li ovo narusit ugled Kibetu kojem dolaze velike guzonje?