Asocijacija mladih iz Brčkog
0
Zbog ubistva navijača, proglasiti dan žalosti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje misljenje je da su te provokacije organizirali policajci iz Sirokog. Samo naivan ili neobjektivan moze povjerovat u drugacije. Naravno navijaci imaju crn dosije pa im malo ko vjeruje i to su ove fukare od kvazi policajaca iskoristile. Mrzim siroki i ogromnu vecinu njegovog stanovnistva. Samo im zelim jos i da ostanu to sto jesu. mojih 5 centi ljubavi medju narodima.
Šta je Asocijacija mladih poduzela kada je navijač Željezničara bacio bombu na dječije igralište na Kamberovića polju i ranio 3 osobe?
Nezavisna država Hercegovina, i onda ćete dobiti svoju jedinstvenu državu. Isto kao što su Srbi dobili Srbiju nakon docjepljena Kosova. Šta li ja imam sa tvojim životom ili problemima u Brčkom ili šta ti sa mojim u Širokom. Svak o svom brašnu, tako je najbolje.
Nasoj drzavi treba jedan Predsjednik, jedna Policija, jedno ministarstvo,jedan Parlament, jedan narod i identite Bosanac!Dok je entitetske policije,glasanja,nacionalisticke retorike,ideje rascijepljenja drzavi bih nece imat ovdje ni mira ni prosperiteta! bravo mladi,bravo brcko!
ostavi svoju adresu i telefon jarane
hahahaha koja luda populacija ovi mosnjaci. kako ste samo jadni pateticni i iskompleksirani nemate pojma. jos ce ispasti da su hercegovci krivi sto su uopce bili u svom gradu, u svojim kucama, radnim mjestima. trebali su valjda pobjeci glavom bez obzira kao nekad sto se bjezalo kad turci naidju. .... ako uopce ima razlike tu. kriva sad policija i vlasti grada i kantona sto su na sve nacine pokusali zaustaviti pobjesnjele divljake da ne naprave jos neko vece zlo. sad nesto razmisljam, nisu trebali sprijeciti trebali su cak pustiti da zapale onu benzinsku stanicu i da naprave jos vise stete i da padne koja nevina glava obicnih ljudi pa ih onda poravniti kao zito. da ne ulazim dublje u analize sta bi bilo kad bi bilo, uglavnom, OVAKO DALJE NE MOZE. DRZAVU POD HITNO RASFORMIRATI I PODJELITI I SVAK SEBI. SA SVIMA BI SE IZGLEDA NEKAKO MOGLO ALI SA OVIMA IZ SARAJEVA NAJTEZE.
svaka cast brcacima.. podrzavam
meni ovo lici da je policija i organizovala, treba ih sve pohapsiti i dovesti u centralni zatvor u SA.