Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranite komentare, vec vidim bolesne umove ...
R.I.P.
@@yaa Jesi to prestao svoje karaciti pa hoces moje. Nemoj ziv bio, nastavi ti po svojima odradjivati posao blize ti je ;)
Vidim jos neki nisu culi da se rat zavrsio prije 20 godina
gledaj što se lojavci vesele tuđoj tragediji, a dižu se na zadnje noge kad im kažeš da su narod degenerika i genetskih isprdaka.
- Prošao sam rat i ratišta, moji padobranci su ratovali sa mnom i zajedno ginuli, ali nikad se ovakva tragedija nije desila. Žao mi je što nisam poginuo sa svojom braćom - kazao je juče novinaru “Glasa Srpske” predsjednik Padobranskog kluba Duško Grmuša.
treba samo pročitat komentare, pa će i budali bit jasno ko su i šta su bošnjaci. fuj.
j.e.b.e.m. ti slavu prd.oslavnu koju slavis genocidasu krmeci ! po.pi.sam ti se na kosti predaka koji su umla.ceni maljem u jas.enovcu ! sjeme vam se zatrlo prd.oslavno krstasko-pagansko !
Vidim da se ma.mo.je.ba.c nasao u mom komentaru pa mi spucao dislajk, a to je sigurno ovaj @AK47 i..s.la.m..o.fa.s..i.s.ta sa isl..am..bo..sn.a po.rtala i @@odin sjeme im je.b.e.m trulo ;)
muuuuuuuuaaaahhaaahhaaaaaaa.....
kao prvo , pop.i.sam se na tuzne clanove porodica ovih genocidaskih ke.r.ova ! kao drugo pop.i.s.a.m se na svijece upaljene za njihovu genocidasku dusu ! kao trece, kad god neki pr.doslavni genocidas pr.d.ekne i k.r.e.p.a Bosnjaci imaju razloga da se jako raduju ! kao cetvrto vi prdoslavna genocidaska bagra pisete hiljadu puta zesce i uvrjedljivije komentare kad su u pitanju muslimani, isl.am, muslimanske ili bosnjacke zrtve ili nesreca koja se desi negdje u muslimanskom svijetu.... kao peto, odj.e.b.i na neki vas genocidaski portal ravnogorci.com pale.net ili tako sto...
Kao prvo, saucesce svim clanovima porodice poginlih. Kao drugo, ovdje par bolesnih umova ostavlja vecinu ovih komentara. Kao trece, koji racku ostavljate mogucnost komentarisanja?
ja sam mislio da prdoslavni pripadnici Nebeskog naroda znaju letjeti ...haman im otkazalo lijevo krilo krilatog konja Kraljevica Marka...
@guroGA yahh, podjoh napisati da se i onaj za upravljacem malo solarisao, ali ne, spustio bih se na tvoj nivo. Meni je zao i onog za upravljacem i onih sto su bili iza njega jer su i jedni i drugi zrt.ve tragicne okolnosti, a ti si jedan mali imb.ecil.ni ma.moj.eb.ac koji nije vrijedan pomena ;)
Ovde možete viditi kako srvlji gore, ostao je samo pi.kin dim http://depo.ba/hronika/kod-banje-luke-srusio-se-mali-sportski-avion
Servlji lete u nebo, hahahahahahaa, još da je gazda dodik bio sa njima da se provoza
a htjeli su organizovati čolin koncert na 25.maj, dan kad je stradala tuzlanska mladost. sve je rečeno