Banja Luka u žalosti
11

Zbog tragedije u Zalužanima otkazani koncerti

Piše: D. T.
Banja Luka
Banja Luka
Svi koncerti koji su u narednim dana bili zakazani u Banjoj Luci otkazani su zbog tragičnog pada aviona i pogibije petorice mladića u banjalučkom naselju Zalužani.

Kako je danas potvrđeno, otkazani su nastupi muzičkih grupa S.A.R.S i Orthodox Celts koji su bili zakazani za 1. i 3. jun na tvrđavi Kastel.

Banjalučki Kajak kanu klub, kao organizator Finalne trke ICF Svjetskog kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka – Vrbas 2012“, odlučio je otkazati najavljene koncerte zbog tragične nesreće.

Iz Klubu su poručili da je instruktor padobranstva Nemanja Goronja bio višegodišnji član Skupštine i takmičar Kajak kanu kluba "Vrbas“,ali i istinski sportista i osvjedočeni prijatelj Kajak kanu kluba “Vrbas”.

Jučer je i zvanično prolongiran koncert Zdravka Čolića na Trgu Krajine, koji je trebao da se održi u petak, a u gradu na Vrbasu otkazane su i brojne druge manifestacije.

Podsjećamo, banjalučka Gradska uprava je na vanrednoj sjednici Skupštine donijela odluku kako će dan sahrane nastradalih mladića u Banjoj Luci biti i Dan žalosti.