Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinari su najveci olos novije civilizacije...ljudi koji stalno potpiruju mrznju i sire lazi....nema izuzetka...sto poznatiji novinar to veci olos....
Jeste li vi normalni, bagro novinarska?! Pa vi ste od 90-tih prodali i lice i dušu i guzicu, bolje vam je ne protestvujte! Nema više novinara, samo patriote i ulizice.
zašto to novinar u B.Luci ne urade?
Rizično.Divljač je tamo rođak.
Novinari su krivi za sve.Oni izazovu rat i nikom nista.Velike kuce rade rezimski,a manje se slepaju uz Sorosa koji je zaduzen da napravi nered na Balkanu.Jedna od njiha je i BN,Aldjazira i jos mnoge.Malo novinara se bavi stanjem u ekonomiji,jer su sa tirazom naj jace huskacke kuce.
Poslednji napadaci u BL nece imati nista od ovog skupa jer to oni i negledaju i ne slusaju
Muškarci, ženite razvedene žene. Žene, udajte se za razvedene muškarce. Udomi, ne kupuj.
Kao vi ste zlatni i posteni..Napravili ste i vi belaja sa vasim miroljubivim clancima..Sta je onda cudno kad neko bude nalupan???
capajebo