Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedercino stara-a kada si guzio te "curice" onda je srce bilo "u redu"!? Gnjido...
Ne mogu nikako biti pametna sto se ove teme tice. Meni je na fakultetu predavao Enes Durmisevic. Pala sam cetiri puta, ali sva cetiri puta nisam znala odgovor na jedno od pet pitanja. Takvi su bili kriteriji. Peti put sam uredno polozila, jer sam naucila svaki podnaslov iz udzbenika i znala sva pitanja. Odgovorno tvrdim da se kod ovog profesora moze poloziti ako znas. Sad ne razumijem zasto su neke studentice izabrale kraci put do ocjene, da li ih je bas bezveze obarao da bi s njima spavao, ili jednostavno nisu znale ono sto ih se pita. S druge strane ne znam kako neko star moze leci u krevet s nekim ko mu moze biti dijete, i to ugledni profesor?
Ugorazdu sve po zakonu se pokriva sav kriminal najveca pljacka u bih platina oko 5mil aliu bih vlada pravosudna mafija kaze medzida kreso pr.vrhovnog suda bih
uh ne mogu ove stare mrcine nikako, nek mu narod sudi
Ma ne može ovdje niko kriminalcima ništa. Rade šta hoće. Pošteni građani su samo ovčice za šišanje. Mafijaški narod i nema dalje. Pu Pu Pu !!!