Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan zalosti? nemojte me zajebavat
@Scotland Mjako mila, je li ovo moguce. Proglasavaju dan zalosti zbog smrti osudjenog i neosudjenog kriminalca, pored toliko doktora, koji su umrli pomazuci obolilim ljudima da prezive.
dan zalosti za dokazanog lopova i prevaranta...
Cuj dan zalosti,pokrao sve sto je mogao i sad da ga zalimo.MRŠ!!¡
Top lista nadrealista—-zar su potrebne rijeci?
Ja viječa i .ovana.
Ha ha ha ha ha ....ma ovo je vrh motaj kablove
Kakav dan. Treba hevta.
Ljudi moji, jeli to moguće!!!??. E, ovo je klix-ova zajebancija. Jel de.
HAHAHSHAHAAAAA, KOME TO BA ORGANIZUJETE DAN ZALOSTI. ONDA STE SVI RADELJAS.😆😆😆
Nek mu Pleho podigne spomenik
Hahahaha. Spomenik mu dignite i ulicu dajte u centru Sarajeva. Nas dobri Esko, ljudska gromada, to zasluzuje. Nikad ne smijemo zaboraviti njegov nesebicni trud i zalaganje za poboljsanje zivota svih gradjana ove zemlje. Veliki je ovo gubitak za sve nas. Mirno spavaj, andjele.
Brate oplakah ! Bas sam se nasmijao xD
Do moje 20-te vecina mojih drugova je poginula braneci ovu zemlju. Danas se niko ne pocese po g****ci zbog njih. Slave se kriminalci i lopovi. Necete dugo ABD.
Ko za njim zali daj da vidimo
Dan žalosti u Zrak-u gdje je bio portir.
KO CE NJEGA DA ZALI..... O MAJKO MILA. CIRKUSA
Za pašće krepano dan žalosti? Fujjjjjjj
?????????