Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sat i po u koloni iz pravca zenice, pomjerili se jednom nekih 100m. U autu bolesnik iz bolnice zenica. Nigdje nije najavljena blokada... Organizacija nikakva, radi kako ko hoce. Dobro pa je iko ostao u BiH.
Najavljeno prije 5 dana, nego ti nisi procitao. A nije klix jedini medij informisanja, nisu ti ni oni krivi sto nisu prenijeli tu informaciju.
Cekam vec 2 ipo sata, a menscini cekacu jos toliko...
Radovi se izvode nocu uz duple dnevnice kao u jednom chicagu. Nema guzvi, svi produltivniji. Ovo je banglades u srcu evrope
Jos se nadje neki pametan pa neki sporednim putem sevubaci da pokusa da izbjegne zastoj i jos 20bvozila krene za njim i onda se opet svi zaglave
Ovo je presmijesno i krajnje neozbiljno, u dopisu autocesta stoji da se tri dana izvode radove , pa trebali su ovo najaviti u dnevniku jucer da se ljudi pripreme ili ako nije potrebno uopste ne putu tim smjerom.. jutros rano prosao dva sata trebalo za kilometar..
Pa kad glupani od policije puste istovremeno saobracaj u oba smjera kroz topcic polje i normalno da se svi zaglave. Taj put nije namjenjen za za takav saobracaj. Tek prije 2 sata su skontali da treba pustat saobracaj naizmjenicno.
Uzas zivi, skoro 2 sata sam cekao u koloni...
Volim kad se nas seljacko glupi narod muci i pati hahahah Pa opet glasajte za ove svoje vilice seljacke praznoglave
u njemackoj kad se radi cesta teleportuju ljude da ne budu u koloni? nisam jednom zapeo na autoputu ili brzoj cesti u europi. tesko izdrzati 4 dana za unapredjenje saobracaja?
Samo kod nas ovo ima
onda nigdje nisi isao. Kada se radi rekonstrukcija puta, uvijek su guzve u saobracaju
HVALA SDA BANDO ŠTO NISTE BILI U STANJU JEBENI AUTOPUT ZAVRŠITI
...ti sda kućnu listu više.
Nemoj nenu