Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko napisao dok je smrdljivih Sanđaklija.Prvo pise se Sandžaklija drugo procitaj malo i vidi koliko Sandžaklija je ginulo i branilo ovaj grad.
pa zar je sad vrijeme za ovakve rdove? šta ste radili ljetos????
ljetos? kad su ljudi najviše hodali vani zbog toplog vremena, kad su dolazili turisiti? tad? A da su tad poceli ti bi garant napisao ovo sto sam ti ja rekao. Samo nek je kontrirat
Kakvih crnih radova usred zime ccc sta li sada petljaju 🥱
dok je smrdljivih sanđaklija nema napretka u sarajevu
Kolapsu nikada kraja.
Tito ♥️
Ispravka, ovo je ulica Alije Izetbegovica
Dva fanatika i fašista. Jedan uživao, studirao i radio u Titinoj državi iako je bio SS-ovac a drugi pobjegao
HAHAHAHA pa šta misli taj ministar saobracaja KS , a ujedno i vrsni konobar sa Sokoca da moze grad bez prevoza do 20 Decembra zna li konobar da mu vec ne radi Trolejbus Trg Austrije vec ihhi.
A šta misliš da taj ministar predloži i oni usvoje zabranu kretanja vozila (sem onih neophodni) u užem gradskom jezgru u Starom gradu i Centru.
Gledajte sarajlice sami ste birali 😂😂😂
Joj jest klix počeo skraćivati članke. Je li se to samo meni čini ili i drugi to primjećuju?