Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno ovo nikako, pa to je bio okupator , koja budala meže dignuti spomenik okupatoru, balijska posla :)
kao musliman ograđujem se od svojih sunarodnika ili petokolonasa koji su surađivali sa okupatorom , a njihovi potomci sad dižu spomenike tom agresoru , sram vas bilo , bagro :)
Dobri su habsburgovci, kamo srece da smo svi ostalli pod austrijom i poprimili njihove manire nego sta nas je dopala zlosretna jugoslavija!
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Narode, to nije nikakav spomenik sta vam je?? Ploca na kojoj su ispisani istorijski dogadjaji da posjetioci Sarajeva saznaju o istoriji. Nije spomenik, novinar koji je stavio u naslov ovog clanka je pogrijesio. Svugdje u svijetu postoje slicne ploce koje nam govore o vaznosti tog mjesta uz kratku istoriju. Eto to je to, a izgleda da niko od komentatora na kliksu ne zna razluciti sta je sta. Masala.
crowd control
Ovakvi kao sto su kao ovaj lik5555 treba doterati da ne previse s..u na temu nacionalizma jer tonas vodi u zacarani krug.Mozemo do sutra se ovde prepucavati ko je u pravu a ko nije a njemu i ostalima koji ostavljaju ovde uvredljive komentare preporucujem da odu u biblioteku
Princip terorista!!!
ne moze se popraviti kanton ili ko je vec nadlezan, pa se naknadno u regresnom postupku namirit od odgovornog? nece da istrčavaju, sta li ?
Treab da podignete spoemenik Hitleru i Ante Pavelicu kako ste krenuli.Dajte ideju onima koji su podigli spomenik Francu Ferdinandu.Nemojte njih da zaboravite posto se poznati d..euvlakaci.
Ovim ljudima treba dici spomenik kakav je bio prije nego su ga zlotvori srusili kada su okupirali Bosnu 1918-e. Spomenik treba da stoji kao simbol kako je tudjin, dosao i okupirao Bosnu, pa opet nije pocinio zlocin, niti ukrao zemlju, a da je "bratski oslobodioc" odmah po okupaciji pokrao svu zemlju i dao je Srbima, i poceo sa zlocinima.
BiH vlasti i kultura + umjetnost ???hahaha
Gavrilo.Gavrilo mladi junace iz Bosne tvojim se djelom Gavrilo zemljaci tvoji ponose..Safet Isovic
Pored lopota i snohaćenja evo još jednog starog Srpskog običaja - strndžanje. http://www.telegraf.rs/vesti/1273391-strndzanje-ovo-je-najbizarniji-seks-obicaj-u-srbiji-da-li-biste-ga-i-vi-probali-video
samo se u sarajevu slave okupatori.
Istina..pogotovo osmanije
Što se mene tiče, uopšte mi ne smeta što je oštećen, ali mi smeta što postoji i što se na taj način podsmijevate smrti milion Srba tokom I SR. Al' nek' vam je na čast... I Gavrilo će za mene uvijek biti borac za slobodu, a Ferdinand švapski okupator, pa i da ovom drugom dignete spomenik veličine Bjelašnice... Istina je jedna.
Pa nosite ga kuci j.v.o.m.
Baksuz mjesto, zaobilazi!
Ovim cinom sto je podignut spomenik podrzavate politiku koju je sprovodila tadasnja Austrougarska.
Napravise cetnici prvi svijetski rat ubise covjeka a neki dan na tv govori neki srbin da su ga mladi muslimani ubili Jebem ti cetnicke zene sve.