Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce propasti... FTV pogotovo...
Ne placam..ne gledam... imam 120 satelitskih kanala , imam telefon preko neta... propadnite,bando komunisticka....
hebo te onaj tvoj \'miner\', koji te je naucio da naopako rjesavas problem. tako je i on htio rjesiti problem u federaciji , pa cemo svi h...m...do konacnog rjeseja.
SDP ======FTV, zato gradani odustaju od placanja rtv takse....
nedam pare privatnoj televiziji jedne stranke necu da finansiram niciju propagandu
Zaboravio sam jednu tačku. 4. Ako neko želi da FTV ostane onda cjelokupno finansiranje ove televizije prebaciti na SDP, pa bujrum onda neka rade i emitiraju šta god hoće.
Krivce......ma Dragan Covic i Milorad Dodik su napravili od FTV televizijski fenomen u svjetskim razmjerima. Produkcijski standardi nevidjeni, dnevnik bez informacije, zlobni komentari voditeljica usred priloga, ignoriranje svih afera koje doticu sdp ili njegove koalicijske partnere, dezinforimarnje javnosti, politicki progoni policajaca po naruzbi jedne politicke strane, novinari koji ne vladaju osnovnim tehnikama, neskriveni sovinizam prema Hrvatima i Srbima osim onima koji su u SDP....sve su krivi njih dvojica
1.FTV i RTRS treba privatizirati i onda ostaviti samo jedan državni kanal - BHT1. 2. Ako iz RS-a neće da ukinu RTRS, onda blago nama jer ćemo mi iz Federacije svaki mjesec biti bogatiji za 5 KM. 3. Ukinuti plaćanje RTV pretplate kao protivustavno i natjerati BHT1 da živi od marketinga kao i ostali TV kanali. REZULTAT: Građani bogatiji, neradnici na TV-u siromašniji i svi sretniji :)
Neka Zlatko Lagumdžija odvoji jedan procenat od reketa koji uzima, svakako je Fašistička televizija njegova 1/1. Šta bi ja trebo, plćat ih što laju po meni i mom narodu? Ništa od toga, eno im Zlajoglu.
FTV je 5ranje od televizije.
Federalna je TRUBA..... da malo manje \"smrkaju\" mozda bi program bio bolji, ovako...
hajde i ti budi pametan pa identifikuj krivce za takvo stanje stvari
Iskljucio sam fiksni telefon da ne moram placati jednu privatnu stranacku televiziju koja bi zbog sovinizma i krsenja svih pravila emitiranja javnog servisa u normalnim okolnostima davno bila kaznjena a glavni akteri predmet sudskih procesa. No kako nemoze biti kaznjenja cekati cemo da mrznja, profesionalni odron i zlo samo odradi to do kraja. Inace sam protivnik komercijalnih tv kuca i jednu normalnu javnu televiziju koja bi uvazavala politicke razlicitosti i objektivno informirala bi rado placao......ovako eto vam FTV pa se igrajte dok igra traje...
I treba propasti. Jedino čega mi je žao jesu radnici koji rade u tim \"JAVNIM SERVISIMA\".
@M.blato pa brate koja je to tvoja partija, ja sam bosanac moja partija ne postoji i svi mi skacu po glavi i srbi i hrvati i bosnjaci jel\' ja kao rodjeni bosanac trebam biti manjina u bosni?
Banda nesposobna, namjanje 60% ih je viška tamo, jer su svi stigli preko veza. Neće propasti tv, nego kriminalna tvorevina. Dajte bilo kojoj lokalnoj televiziji i pola od tih sredstava koja njima nisu dovoljna pa ćete vidjeti kvalitete programa...a ne ovo što oni prave... Muka mi dođe kad vidim program koji oni \"proizvode\", tačan su pokazatelj u kakvim smo g******. Bilo koja količina novca koju dobiju nema ama baš nikakvog uticaja na kvalitet programa, jer su jednostavno nesposobni...
@hikmet hajde budi pametan pa idenitifikuj krivce za stanje u drzavi