Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budzetlijo pokvareni i dzamijski misu, napsi gdje radis da to sve svoje lazi uzivo ponovis, sve lazi koje pises vec dugo na komentarima! Hajde, ako stojis iza sojih rijeci, reci gdje si. Kazi to ljudima u facu. Docicemo mi iz prodanih, ili kako tvoji SDA-ovci kazu, privatiziranih, fabrika, pa nam pokazite gdje su pare od prodaje! Kazite nam u koliki ste nas kredit kod MMF-a uvalili i gdje ste ulozili te pare! Kazete da su dzamije koje su tvoji SDA-ovci otvarali umjesto fabrika donacija od drugih zemalja. I vozila GRAS-a su donacije. Evo i zicaru ce kao sadaku dobiti od Svicarske. Dakle, nisu na to trosili pare od prodaje fabrika i uzetih kredita! SDA, GDJE SU TE PARE? Ili odgovori ili usuti i prestani ih braniti. U stvari nastavi. NAROD ZNA da ko ih brani mora biti budzetlija! Dosta i tebe i tvojih lazi misu dzamijski! Nismo toliko glupi i slijepi kraj ociju!
Bilo ga je dok nisu dosli lopovi koji su nakon rata sve \"privatizirali\", sto je samo drugo ime za POKRALI, pare prebacili na strane racune, jos uvalili sviju zajedno u dug sa MMF kreditima, koje su takodjer pokrali, a sada gledaju da s pokradenim pobjegnu iz zemlje da se ne provedu kao Senader! Narod ZNA ko su ti kriminalci i oni koji ih pokusavaju sakriti sa sirenjem lazi kako je uvijek bilo ovako. Na vasu zalost sjecaju se ljudi jako dobro kako se zivjelo prije rata, a mladji su culi od starijih i ne mozete nas farbati s pricama kako je ovo \"normalno\", i kako je \"uvijek bilo ovako\". Ako je uvijek bilo ovako kako su 1984te napravili zimsku Olimpijadu, a oni koji su nakon rata uzeli vlast nisu bili u stanju ni dvadeset godina kasnije RAZMINIRATI da nam djeca ne ginu i popraviti u ratu poruseno, pa ni jednu heebenu zicaru! Tramvaje, autobuse, sve sto vidis je donirano, SADAKA! Mi smo ih nekada PROIZVODILI!
svi smo mi distrofičari
@! Nije otišla ... nego je uvijek u qurcu i bila ! Šta ćeš, svak samo gleda svoju guzicu... Fufa se na sve strane ... Prepisuje se od vrtića do doktorata... Pa jel stvarno iko misli da može biti ikakvog napretka sa ovakvim rabotama ? Ne može ! Eto tako... sve će ovo da bude gore i gore ... Cijene će lagano da rastu ... A otvarat će se samo Nevladine organizacije i trgovačka društva... Nema proizvodnje i to ti je to ... Čekaj štelu da uletiš u BHT ili Ekektroprivredu, ili državnu instituciju ... Ili se hvataj noge ... Jer ovdje nema filmskog života .. .Nije ga nikada ni bilo .. niti će ga ikada biti ! Jednostavno !
Ode nam drzava u quurac.