Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
samo nek\' mi neko u avgustu kaže da idem u hlad... :-S
pa čemu ti ime služi? ja sam ih sedam-osam ovih dana već ut.uko, a imam par jarana lovaca koji su ih dvadesetak eu.tan.az.irali i porazbacali po igmanu dok se moglo
DVA NAJ VEČA BELAJSUZA U BH SULJAGIĆ I AHMETOVIĆ, UZ IZVINJENJE I BEZ UVREDE MOŽDA TREBAJU STRUČNU POMOČ, ZA ONO ŠTO SU PREŽIVJELI U SREBRENICI 95.
Pa 5 dana apelujete da idemo pjeske na posao, ne koristimo automobile, da cistimo od tramvajske pruge preko svojih ulica i ulaza u domove, da se maximalno angazujemo kako bi se situacija poboljsala i sad odjednom smanjite kretanje. Pametno, nema sta!
KAD MINISTARSTVO SIGURNOSTI NEŠTO LUPI ONDA JE TO SA STILOM, ČUJ OGRANIČITI KRETANJE
Cuj da ogranicimo aktivnosti a onda u istom clanku par recenica kasnije sto da se ukljucimo u aktivnosti radi ublazavanja posljedica (u prevodu da cistimo snijeg)...haha...kako kontradiktorno jedno s drugim!
a to ograničavanje se podrazumijeva i dolazak na posao ili...Ljudi,na posao obavezno idite pješke,a ograničite kretanje do bližnjih i prodavnica.
DOBRO SVE TO I TO ALI ŠTA DA RADIMO SA GLADNIM PSIMA SAD SU BIJESNI NA KVADRAT HEM ZIMA HEM GLAD !!!
ih taman raja očistila šine da grasovci mogu uzimat pare sače im opet poso opast, kreteni maloumni
Pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=O21f7pgEQFQ