Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vi idite u 3PM, vi se igrate politicara a narod hljeba nema jesti pa ni iz kontejnera. Becirevic, Tadic sve isti proljev
cirkuzanti...
j.e.b.e.m ti m.a.m.i.c.u cetnicku.
Zašto nisu napravili kompromis? kompromis po svaku cijenu! Trebamo ispuniti svaki zahtjev srba, jer kompromis je sam sebi svrha!
Jeli iko zna gde su drazine kosti? Ono bi negde na Adi? Imam san da nadjem kost, pa da daleko u d..upe uguram...mmmmm tp bi bio uzitak...
Tako treba Tadicu, stara srpska strategija, ne svidja se konferencija, samo je napusti :) Mnogo nam je pomoglo prije, tako smo sprijecili nezavisnost HR, BiH, Crne Gore , Kosova i nestanak Srpske Krajine, izlazeci iz konferencija
Gospodin Beciragic je potpuno govorio u zakonskim okvirima i treba odati postovanje prema njegovom opravdanom stavu.On je samo izjavio da zakonom odredzene ustanove i organi mogu procesuirati ono sto je za procesuiranje, a ne organi parlamentarne skupstine.Onaj kreten Tadic je bolesna osoba kojoj smeta sve ono sto mirise na BiH.
SDP-ovski klovn i intelektualno nedonosce D.Becirovic jos jednom je osramotio nasu zemlju. Gdje god se pojavi ostavlja negativne tragove. Sta se ceka zasto ne smjenjuju nesposobne kao sto je on. Halo Zlaja? Imas li ti damu?
ko ce tebe da zali, jer ja necu sigurno?!
Srb-ine sta bi kupi li ti kucu u Srbiji ili zelis tamo biti izjeglica Bosanac u majcici Srbiji.Previse pametujes malo se vremena promjenise, ati nikakoo da sa godinama napredujes u razvoju.Pabu shvati niko , ama bas niko od turske imperije ,Austro ugarske,Hitler-zeita Srbo-zeita do danas ne rasturi Bosnu.Nekada je po vasoj prici ona bila (100% )vasa NE DAJ BOZE a vas u njenoj polovine NEMA.Da jos bude gore po vas i u toj polovini sto vas ima i u njoj vas na polovini NEMA i sve vas je manje .Guta vas Srbija svom snagom ko najveca AZDAHA.
Nemoj se naći uvrijeđenim, ja samo pričam tvojim jezikom, jer taj jezik jedino i razumiješ...A ja stvari volim nazvati pravim imenom... I tako, kad ti nestane argumenata o temi o kojoj se raspravlja, onda ti smeta i \"jezik\"... E, teško tvojoj matteri s tobom takvim....No, nisi ti kriv, kriva je \"majka priroda\" i zato te ja žalim, zaista...
e blago tvojoj majci sa tobom kad bi iz postova izbacio psovke i uvrede ne bi ostalo nista...
@SRB-IN Kad je Haški sud oslobodio državu Srbiju optužbe za aggresiju na BiH onda je bio objektivan i korektan. Kada taj isti sud osudi srpskke \"junačine\" za genocid i ostala zlodjela, onda je on pristrasan, on je farsa itd. Ovo se jedino može nazvati idiotizam!!! E, konjino moja gloopa, nikad ti ništa nećeš naučiti i vječno ćeš ostati zatucani majmoon...Laž vam je krvi i najgore od svega je što lažete sami sebe....
http://www.sarajevo-x.com/bih/sud-bih-potvrdjena-optuznica-u-predmetu-muhidin-basic-i-drugi/111208100
ha ha ha ha Imali vece farse od suda kakav je Haski Tribunal ! Pogledaj kako ih Vojislav Seselj provaljuje,ogolio ih je do koske ! Sud je nelegalan u osnutku,pa na dalje ! Da je imalo postenja tamo Naser Oric bi izdrzavao dugogodisnju kaznu ! Poklopi se sa Hagom ,i vise citaj i proucavaj Pravnu nauku !
Jedini način dase oslobodi okupirani dio BIH,jeste da okupatori nastave ovim putem kojim su krenuli.Taj put vodi u REPUBLIKU BIH.
@SRB-IN Pitaš se ko je činio najsvirepije zločine? Pa pogledaj nacionalni sastav stanovnika Haškog suda, i sam ćeš spoznati istinu. Pametnom dosta! A ako i tad ne budeš znao, javi se, dat ćemo ti par časova iz povijesti.