Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka, raja voli ljeto. posto vi meni kad kazem da volim snijeg kazete u kuci ti padao, sad i ja vama kazem u kuci vam ovako upeklo
@Kicky Bili se bunila da tokom cijele godine imas 19-20 cm u sebi....
Nas narod je naopak,kad padne metar snijega ne valja vam,pozelite ljeto... Kad dodje ljeto ne valja ni to,pozelite zimu.... pa ko vama moze ugoditi ?! ?! :)
E moj realista, nisi svjestan koliko Srpkinje vole obrezan.. Dodju maksuz u Sarajevo samo da ga osjete !
I HATE SUMMER :@ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@seljak-ne oduzimaj mi posao, ja sam osoba \"B\" i ja sam taj sto ga prima u pakaš svaki dan!
vrućina? Gdje vi vidite vrućinu, vrućina je tek iznad +50*C!
za privatnike nije briga jel zima ili je ljeto , sjedi radi , sta ga briga ako kolabiras , crkni pukni , on ode da se baskari a ti sjedi i cuvaj mu radnju....
a jes ceVru brale
Jel\' to da čo\'ek more uselit prije zime? :D
turbohrvati, kad letim croatia airlinesom, polit uvijek fino izvještava o vanjskoj temperaturi u CELZIJUSIMA. tako je isto i na lokalnim vijestima u dalmatinskim gradovima. samo u zagrebu govore u \"celzijima\". i još nešto, kako god govorili, u celizijima ili celzijusima, morate ga napisati VELIKIM SLOVOM - 40 stepeni Celzij(us)a, Farenheita, itd. Kada IZBACITE ove stepene, pa celzij(us) postane ono što je postao rendgen ili kiri (zračenje 12 rendgena), onda ga pišete malim slovom, ali ćete onda govoriti: 40 celzija, BEZ \"stepeni\".
FERIDA TRESE STRUJA, STA DA RADIMO, GRADILISTE KOD FAHRE
@Brko, brkane.......nadam se da dalje znaš sam nastaviti, bila bi stvarno šteta da znaš postaviti nekulturno, provokatorsko pitanje, a da ne znaš pjesmu :D, odmah ti se ni ta nekultura ne važi :)
Jest to,ali temperatura se nemoze mjeriti na suncu,jer se termometar zagrije pa ustvari ne mjeri temperaturu zraka.Temperatura se uvijek mjeri u hladu,jer se mjeri toplina zraka a ne kolko sunce przi....A kad prosetas gradom na suncu mozda i ima preko 40 jer se ugrije asfalt koji odbija toplotu,pa se onda cini jos toplije.A po pravilu kad se govori o samoj temperaturi koliko je vani,kaze se temp. zraka,koja se mjeri u hladu,gdje sigurno nema 40 stepeni nego 35 trenutno(Sarajevo),kako stoji na FHMZ.
Da ne zaboravim h.e.b.e.m.a.t.e.r i svu siru i uzu familiju dežurnoj doktorica Hitne pomoći Kantona Sarajevo.
Hitna ima pune ruke posla.Pa nema gore Hitne sluzbe u citavoj Evropi.
Ma joj nek se nesto desava i tako to!