Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve su krive one šalteruše i njihovi šefovi. Nepismeno redooom. Državne jasle, uhljebi, radio- ne radio isto mu je.
neg jel u Sarajevu to uvela viber vlada ili SDA ?
Opet Bosnje kmece, dodju izbori a SDA razvali kao u Mostaru! Napusite mi se Bosnje one stvari vise! Hocete takvu postavku da od nas 10 moze 9 nesto da petlja krade, hocete da nema vakcina, hocete kiosk od 250 000KM ....hocete Asima , Zukica...sta sad kmecite ! kako ste samo licemjerni.
pa jaro SDA ti je ovo i uvela u Sarajevu za razliku od Tuzle i SDP
i hocemo da nema vakcina, primjer respiratora pokazuje da narodu nemereš udovoljiti,nabaviš kad ono problem kako se usuđuje Fikret iz Srebrenice nabavit,da je kakav Jozo iz Širokog nabavio dobio bi i odlikovanje
@jusuf.jusic.940 Od moje kazne od 15 000 KM, moze im biti i za Adu, Seoske varalice Fadila, shci.Da izvrsi smanjenje usne duplje.Sramota joj se nasmijati, dusha draga...hebo im statistika familiju poganu! fujj !
Prošla vlast, Žare+SDA i njihovi optuženi i bahati ministri, najgora vlast u istoriji ovog kantona, a rezultati njihovog nerada, javašluka i kriminala polako izlaze na vidjelo. Optužnica ministru MUP-a, presuda da su nezakonito smijenili komesara Kormana, neustavna Vlada, šamar koji su dobili od OHR-a, sumnjiva zapošljavanja na UKC, and counting...
Bolje bi bilo da je wc papir a da ti zdravstvo Lici na nesto
Jel BATE ovog uhvacen djed? Jel se krije jos??
Ako ne bude pohoda, Tuzla distrikt! Sa okolnim opstinama( TK ) .Ako bude im'o ko problema sa tim, neka se javi.
NE, razlog je participacija...nemere markica u bajtima.
Kad im vidiš face-Topčagiću čiji je šef Kukić presuđeni kriminalac i to za oblast korupciju i ovom Radončićevom potrčku koji je u svakoj vladi bila ona SDA-ova,SDP ili PDA shvatiš ne samo što nema knjižica nego što nema mnogo čega a nema jer se ovakvi seljačići ugrađuju u svaki posao još dok namaknu koju novčanicu za svog šefa dobro je i da možemo doručkovati
Građani BiH više ne sanjaju RUŽANE SNOVE, oni ih ŽIVE !!!
Sa ovim elektronskim zdravstenim karticama i receptu pokazujete da 20 godina zaostajete od moderne tehnologije u Evropi . Jos cete kaskati iza oko dozvolite lopovima i toj politickoj mafiji da unazadzuju drustveni sistem.
Prvi je dan u godini Vola
A ovaj fahrin lopov Hadžiefendić, potomak kvislinga, kaže da su ulagane žalbe. Pa žalbe su ulagane zato što ste štimali poslove i sada ima smeta zakon o javnim nabavkama. Sve go lopov u ovoj državi.
Čuj ova dva lopova. Pa u tuzlanskom zavodu direktor ukine informatiku skroz jer mu neko nije htio štimati poslove bratu ili nekom iz familije (nisam pohvatao te detalje) a sada su našli nekog seljaka iz Kalesije koji im je žrtveno janje u slučaju istraga da potpisuje dokumentaciju ko stručno lice. Hoće da daju 8-10 miliona firmi koja je povezana sa SDA a priča se da se sve može ispod miliona napraviti.
@AldoRaine A ja mislio zbog cvaje, participacije :D ...cek, srkkkkk, srkk. uhf uhf :)
Pa šta će im. Uvijek ti u ZZO kažu da zadržiš knjižicu iako je izbuše, masa doktora i sada traži knjižicu.
Kmeci Bosnjace, iz dana u dan pretvorio si se u dvije stvari ;SDA glasalo i profesionalnu masinu za kmecenje.