Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magla je u Londonu Berlinu Minhenu Parizu...... a ovo kod nas je SMOG!!!
@kardelj71 ako je samo smog sto nije i u ljetnom periodu? Zato što su u sarajevskoj dolini prvo formira magla pa je onda mi ispunimo svim i svcim i napravimo smog.
Napravise od glavnog grada dzalalabad talibalije glupe.
mi u Mostaru nemamo taj problem. istina nemamo ni funkcionalan aerodrom
Vani je smog a decembar i mrak decembar i mrak U kasni sat crkava moj grad Ej, kamo srece da si tu ovo vece perzijska princezo Depresija planeta uzdaha Depresija od graha i kupusa graha i kupusa Miris Istambula sa tvojih usana miris Istambula u vrijeme otkazanih letova...
Lijepo je vidjeti da je vise komentara na Dodiku, Bakiru i ostalim debilima, bavimo se nebitnim stvarima, upravo radimo ono sto oni hoce. PROBUDITE SE LJUDI ILI CEMO SVI OD RAKA OBOLIT!!!
Smog 80% magla 20%
Jel i na aerodromu lože ćumur i gume? Treba da se zagreju putnici. A i bolje da nema tih aviona, ako su na dizel.
Stig'o ćumur 😋
Nije to magla. To je sdoooo, smooooogloooooo. 😂😂😂😂😂😂
Mostar ne zna šta je magla. A na sat ipo vožnje. Halloooooo. Šta će oni koji su imali neodgodivih termina?
A proleti su u svemu. Vidi im tzv. grada. Kakva je to ljudski otpad tamo. Kakvu energiju zrače, takvo im je okruženje. Svi su zatrovani, zavišću, nedostatkom empatije, kriminalom, terorizmom, skorojevićkim mentalitetom. Iskompleksirani. Fuj gamadi.
Koliko je gusta magla i ptice idu pješke.....
Slika zagađenog Sarajeva je IDEALNA za strane INVESTITORE !!! Vlast već 20 godina čini sve da zagađenja u SA bude sve VIŠE i VIŠE !!!
Nista novo.
😜😜😜😜😜😜😜