Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I TO 3G JE ZA NJIH PREVISE...
OD KOG JE DOBRO JE...
uvode 5 g
Koliko nas je internet porobio, govori ovo da raja odmah masovno zove portale kad nestane interneta, ko da je nestalo vode u citavoj drzavi ili da je kakav cunami naletio pa panika...
Aferim!
@Fant0m čekaj kad tebi nestane. Ima zemlja da gori 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije im nikad ni radila iskreno. Mtel je drastično bolji što se tiče brzine i stabilnosti 3g. Ali vrijeme je više da puste 4g..
Otkači se više od 3G ili 4G mreže, više me utušiste u Državi gdje 50 % građana još ''noha'' one mobitele iz 1997 ili 1998 godine i kupuje onu nadoplatu od 2 ili 3 KM. PS: TI građani nisu kupili te mobitele nego im poklonila djeca ili zetovi ili dobrostojeći unuci kad su se dočepali IPhona.
A nekad je kao radila?
Zbog unaprijeđenja usluga je ovaj prekid (uvođenja 0.1G mreže, dok drugi testiraju 5G). Idemo prvi, uzimamo najviše a dajemo najmanje. Bh Telecom.
Radi
Sve stručnjake zaposlili , dobro je išta radi
Evo dva minusa , dva uhljeba sa diplomom iz širokog
Ne znam ni zasto se kopcate na 3G? Ja koristim 4G, al u mislima.... mamu im nesposopbnu bhtelkomasku!
a racun ostaje isti bez obzira na nemogucnosti koristenja placenog...
Kao inace je radilo...
Koja budala koristi BH Telecom?
pa ja, kad je kvar, i što ja nemam uslugu, koga boli tuki, a moraš im sve do yebenog feninga platiti!
Još sinoć je počeo ADSL da šteka sve im jbm...samo im služba za naplatu računa radi besprekorno.
Moja TV i ADSL koje mi starci koriste štekaju zadnjih mjesec dana. Kad su zaposlili u BH Telekomu 120.000 nesposobnih uhljebovića
hahahaha to zmajoo, pridruzujem se zeljama i cestitkama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Internet kanta, mreža isto tako. Cjenovnik ni njima nije jasan. Nekad se ispričam za 30 feninga, a nekad marka malo da pitaš "đe si". Btw da Baketu materešinu, ženu i šćer "osujem".
Vec pola godine ne valja, malo-malo pa je na E, nista im ne valja signal fuj!