Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo zbog korone ovo je zbog vlasti koja je nesposobna.
@admir1983 Ovo im je Imamović obezbijedio
Ne mogu da vjerujem koja je konstatacija iznesena. Pa ako je corona vec ovdje 30 godina ok!!! Narodne kuhinje diljem BH su vec mnogo godina,a na zalost sve i je vise,a najmanje zbog korone!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast svima koji doprinose da postoje ovakve kuhinje, ovo nije mala stvar kada gladan ipak ima gdje otici i jesti... Svakome se moze desiti da spane na siromastvo...
zalosno Tuzlak sam ali pola njih dolazi jer imaju hljeb bespaltan rade po pijaci i migranti malo je tu osoba koje nemaju da jedu oni su ponosni i nece doci a te gospodje koje rade jer sam i ja isao daju ti bajato jelo ili pokvareno obogatili su se na osnovu socijalni slucajeva
Pa nek oni opet glasaju za SDP je*o ih on
Hvala klix za obrisani komentar ima malo merhameta u u tebi.hahahahah
Nek Merhamet, IZ i Crveni križ hrane ilegalne kriminalce a naš narod gladan hoda
Bogami ovo koristiti, kraj zivota..
Kaže SDA seljadija "u Titino vrijeme nismo imali javne narodne kuhinje", elem veliki napredak su Sadaka kuhinje!!! Normalno kad je jedan Energoinvest iz Titino vremena vrijedio više od današnjeg cjelokupnog budžeta kantona Sarajevo pa i šire!!!
Sve bile kuće od čokolade i marmelde. Imao si dva modela auta da izabereš, fiću ili stojadina. Isto tako i frižider ili Gorenje ili Obodin, televizor čajavec ili EI Niš, ali ti nije ni bilo bitno jer za skuplje samo su funkcioneri imali para. Svi su izdvajali od plata za stambeni fond, a dobijao se kao na lutriji sa samo stanarskim pravom. Pogledaj malo dokumentarce od Krste Papića ili Želimira Žilnika.
Cuj u Tuzli sve vise gladnih zbog korone.....citava BiH je pocela da gladuje. Zasto, e to treba pitati vladajucu garnituru i dinastiju gdje je otisao toliki novac, zasto sve sto je donirano mi obicni gradjani moramo placati, zasto je zdravstvo za svakog pojedinca postalo jedna od najskupljih stavki, a bolesnih sve vise i vise.
Ove kuhinje uglavnom vode SDA kadrovi
Eh tugo...
Imamović im obećao da će svi imati bar po jedan obrok.
Uskoro ima svi da jedemo iz istog kazana, šerpica u ruku i čekaj u redu, baš kao u pravom fašizmu
Nebih rekao da je vise gladnih nego vise je onih sto nemaju sta jesti -foadil
pa korona i jest izmisljena da narod zavrsi na javnim kuhinjama evo jel i jedan politicar umro od korone
kuhinja i gladnih ima svugdje u svijetu nismo to mi izmislili
Zbog ovog je i izmisljena korona koja nema apsolutno nikakvo drugo uporiste osim da napravi ekonomsku krizu i da se svijet navikne na neki novi poredak u nekim aspektima zivota. Proci ce ovo naravno a za nekih 8-10 god desit ce se opet nesto sto ce uzdrmati cijeli svijet!!!