Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se rugajte. Ništa drugo i ne znate. Stid me je gdje živim. Svaka čast normalnom narodu u ovoj državi.
Mirjana Dragičević-Soldo, inače poznata po tome što joj se navodno ukazala Gospa u Međugorju, šokira mještane Općine Sućuraj na Hvaru. Odlučila je napraviti privatnu plažu u uvali Blace pa se bacila na betoniranje, a prema pričama mještana, otjerala ih je sa kupališta i još tvrdi da joj se i tamo uviđa 😆
@JaSamCovjek021R i mene je stid gdje živim kad budale vjeruju da se gospa ukazala,nije ni cudo što politicari haraju 20 godina
Ni gospa se vise ne smije ukazati, kazu
majčino selo? 🙄asa hahaha.kako vas bola nije boga strah šta radite.nikad nisam čula neki svećenik da održi neki dobar govor za narod.a nije ni čudo.
Citam Komentare i pitam se.....je li to njihova vjera dozvoljava vrijeđanje drugih vjera
Ne dozvoljava.. Ovi koji vrijeđaju nemaju vjere
pitam se da li su u Međugorju oboljeli legitimni ili legalni . Nadam se da će to u budućnosti biti nebitno ,da će biti bitna stručnost a ne pripadnost. Došlo vrijeme da čovjek postane čovjek.
Ukazala se Corona.
Gospa se uplasila Korone
Treba ovoj gospi kaznu slozit , starija od 65 godina na javnom mjestu jos bez maske hoda , ne znam bude li kad je i policijski sat tu.
"Majcino selo" u karantin? Hoce li onad i selo "topli brat" isto tako ?
@Zam konjino jedna ..."majcino selo" je ustanova za djecu Bez roditelja(zato se tako zove)
gospa u samoizolaciji do daljnjeg
dakle nista od boga samo ljekari
Hercegovacki Wuhan
Nek paze kako će sročit da ih Fahro ne bude tužio
Hm 3 popa i 3 sestre,sta li su radili
U hercegovini zakon ne postoji, radi ko sta hoce