Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi gripe...
Hoće li donijeti doznake za bolovanje da im se umanji plata i naknada za tpoli obrok?
Pišemo svoja mišljenja kad je tema o tome, ovdje je kanton Sarajevo na raspravi.
SDA-u se vezale ruke. Niti sa Draganom - niti sa Željkom. Kako se god okrenu guza im je pozadi!
Lažete, nema Čović s KS ništa, tu se same Bošnje međusobno ne mogu dogovoriti i razvlače pregovore.
Ima čović uprljane prste u cijeloj BiH. U Sarajevu, tek koliko. No ne upali mu da pronađe bar jednog " papka" u Sarajevu. Odmah bi za njega tražio mjesto ministra finansija!
i čuj ovo: Rešidat. Bože dragi šta je ovo, pa kakva imena i prezimena imaju u BiH sve neki izrodi da Bog sačuva i sakloni, cccccc sa koje planine je to došlo volio bi znat???
u jebote ljudi gripu imaju, pa sto nisu rekli koliko ih ima gripu (1,2,13,15,...) pa da cujete, garant samo jedan ima gripu a ostali radi mjere predostrožnosti neće dolazit na posao, pu jebote dali ste u privatnika, vidjeli bi sta znaci bit bolestan a radit.
Bas smijesno. Zbog gripe????? Cccccc 😝
Ja pisem neopravdane pa vi vidite :D
hahah smiješno
hahahahaha
Kakave bolan gripe a cirkusa hahahahhahahaha.
Koji kreteni!
stavite maske
dabogda pocrkali. hebla vas gripa, narod nema sta jesti, sve kasni a vi ko fol bolesni.
Joj izgovora šupljeg. A i da jest, gripa snizila kriterije. Pljuc, šmrc, sline i ostalo. Jel kome puk'o nokat?
hahaha ja se grohotom nasmijah kad vidjeh naslov. Vise ne znaju sta da lazu pa se vade na gripu, e stvarno ne znam dokle ovo vise moze da ide. Sigurna sam da je slijedeci u pitanju nokat, ispucali su sve fazone vise.
Ah da, tragikomedija. Ali ko se zadnji smije... Sljedeći izgovor može biti - kafe aparat sporo radi, ili ne sviđa mi se kolega poslanik što sjedi ispred mene, ne vidim ništa na "pozornici". Ma ne trebaju ni izgovori, mogu reći - ja prespav'o, mrsko mi bilo, ne radim srijedom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocrkali svi od gripe :):):) na celu sa premijerom kantona
Bravo! Ovako nam i treba...