Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista velika sramota. Gasi se portal koji je jako bitan i za čije je održavanje inače potrebno jako malo novca, dok se sa druge strane svakodnevno troše milioni na guzice lojavih političara. Strahota!
Na koji način da doniram novac??? (sve što pokazuje pravo lice fašista treba podržati bezuslovno/
Ovo nije pitanje od interesa za državu... Kakva je naša.
Šuplja. Ako ste ga pokrenuli samoinicijativno onda budite spremni da ga i sami održavate, bez da vas 'raja' gura. Za ovakve sajtove generalno ne treba puno novca za samo održavanje (cijena hostinga i .org domene je smiješna u 2013. godini), jednostavno priznate "ulijenili smo se i sada kada je prop'o hosting mi smo ostali bez podataka".
I da, za ovakve projekte morate postaviti način da narod donira uz to da napravite stranicu na kojoj se vidi ko je donirao i gdje je koja marka otišla. To ste mogli vrlo lahko napraviti sa PayPal-om, ja bih prvi donirao
Evo ja da hoću sad donirat 1 mil. KM ne mogu jer ne piše kako da ih kontaktiraš... nit je moguće naći te na internetu ili neki kontakt..
7 000 000 ljudi posjetilo portal,........ svi da ostave po 0,5 KM,..........eto para,.....jednostavno, i lagano.....
Neka ima para da se Tihić ide liječiti u Njemačku. Nije mu kao maloj Belmini trebao JMBG niti donacije. Para ima samo za pojedince.