Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istu akciju treba sprovesti i u drugom entitetu i to DETALJNU ! Zar je problem uraditi jedan DETALJN IJI pregled godišnje, makar zbog sebe i svojih najdražih koje stavljaš u auto ?
@Observers ZAvisui gdje odeš i kako upitaš..Ja prvo odem svom majstoru radi kočnica i uravljača i obavezno ga digne i pregleda i ispod a na tehničkom samo lijepo zamoli i kažem da auto dajem sinu da vozi pa bih volio da znam pravo stanje.
vecina i nije nikad bila na tehnickom preko brckog platis malo nesto faxom stigne potvrda da auta nikad nisu vidjeli.
Tehnički u Njemačkoj, Turčin sa Mečkom "ne može se gledati u njega" kako blješti! Silazi Švabo u kanal, šrafciger u ruci, tačno zna gdje če ubosti...i samo piše...20 minusa! Ode Mečka, pitam Švabu šta je tol'ko neispravno, kaže šasija "kobitovana", nešto truhlo sakrio...zakočit će, otpast će dio kompletan iako su kugle, krajnice...ispravne, nema se zašto držati, metlice, jedno koč. crijevo sumnjivo...neće izdržati do sljedećeg tehničkog, puči će za koji mjesec!
sve im je svakako fiktivno, tako da ...
Nažalost po ovom pitanju smo isti mi u Federaciji kao i RS, jednoglasni smo po tome da se nekoga podmiti i da auto prođe tehnički pregled! Nažalost isti taj vozač sa istim tim, vjerovatno neispravnim vozilom, sutra može na pješačkom ubiti dijete baš tog službenika kad mu otkažu kočnice...Ne može krajnica, kugla, koč. crijevo...otkazati naprasno, preko noći, a da nije na prethodnom tehničkom već bilo "načeto"!
Koliko je kontrola obavljeno u FBiH?
kakve to ima veze sa tekstom glupane?
Zatvorit ih 90% i u federaciji i u RS-u. To kad se desi bit ce manje i kamikaza i zagadjenja.