Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 90% studenata su stvari ostale u domu. Javili su nam da sutra ujutro od 8 do 12 moramo iznijeti sve svoje stvari zato što se dom pretvara u karantin. Zamislite kad se sutra na jednom mjestu pojavi 500 studenata! Misli li ko na nas? Jesmo li mi ugroženi? Sramota!
nemojte ovo zaboraviti u oktobru
@StudentsBjelava Imbecili. 22 dana od prvog slucaja su imali da razmisle o mogucim izolatorijima i oni nadju rijesavat sve u zadnji dan. I cemu premija da im i studentski dom odrede kao izolatorij? Zasto nisu odabrali neku dvoranu, od toliko slobodnih po Sarajevu? Svakako su im i let vanredno sredili, ako si toliko silno zelio povratak, budi spreman i da par dana stisnes zube u manje zavidnom ambijentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nijedan student ne bi imao problem da skloni svoje stvari, odnese ih samo da je javljeno NA VRIJEME. Informacija o iznošenju stvari je tek večeras u 19:00 došla do studenata. Smatram da je ovo krajnje neodgovorno od samog Kriznog štaba, al hajd "pišajte po nama" kad je već takva situacija i možete radit šta hoćete. Kasnije neka se vlast pita i sprovodi ankete zašto nas većina želi napustiti državu. Sramota..
Evo im moj stan može ih 3 komotno stat bez ikakvog kontakta imaju hranu od mene al nek država fino i plati moju uslugu
koji ste vi botovi to ni na mapi nema
Ovim pokazuju vlastodršci da im ni do koga nije stalo. Obzirom da mladi masovno odlaze, i ono malo što ima dovode u opasnost. Zato preko granice lagano i s Bismilletom
Nije u redu , kao prvo mi nemamo nikakvih stedstava a se to posle dezinfikuje a pogotovo da se promijeni sve od kreveta , madraca , posteljine uzas i treba djeca tu da se vrate sramota a drugo svi uzimaju neke velike hale postavljaju krevete u razmaju jedino kod nas se ljudi istjeruju jel vas stid pa nije jer ga i nemate
#bjeziomladino
Breka ide u karantin, studentice kod hebaca, a studenti u svoja sela. Ovi sto dolaze neka piju kafe po okolnim cumezima gdje se krecu lokalni kamatari (masni, debeli, visok pritisak i kockasta tupava glava) da im se smanji broj.
dragi studenti ko vas yebe..bla bla bla bla bla .... s poštovanjem vaša vlada ps. i nemojte zaboravti glasati za nas u oktobru, pusa
FS je potpisao "veoma dobru i preciznu naredbu" da se desi kao i do sada.Ovo je prevršilo sve .Ovo je primjer kako se ne smije raditi i primjer totalnog ludilaa u KS
Kakav sramotan potez. Studenti dragi ne dolazite u Sarajevo po stvari,sa sobom osim stvari velika je vjerovatnoca da ce te ponjeti i virus. Sve se moze nadoknaditi osim zivota.
Solak prepisuje opet. U Zg sličan slučaj ali za stradale u zemljotresu. Hoteli prazni. A šta bi sa zgradom državnog zatvora što je spomenuše prije mjesec sebija i..
Sutra vijest-nisu ih nasli tamo,za 10 dana-vecina grada obolila.Ako ne mozete da sprijecite bolesne ljude da stalno ulaze u drzavu iz raznih razloga, onda imate odgovornost da im osmislite mjesto gdje ce ugroziti sto manje ljudi, a ne ovako iznad centra glavnog grada gdje svi i kupuju.Nije da u drzavi nema niti jedno drugo mjesto osim ovog doma, a studenti ako uspiju doci jer nemaju prevoz, samo ce napraviti guzvu, ovo je kao da namjerno radite show.
Pored toliko hotela, koji su sada prazni, oni bihuzure studente koji su najznacajniji resurs u drzavi.
Bjelave ce postati najrizicnije naselje u Sarajevu. Studenstki domovi ce biti puni potencionalno oboljelih,samo 500 metara iznad bolnica za plucne bolesti podhrastovi u koju salju samo najteze oboljele slucajeve,500 metara ispod klinicki centar i gradjevinski fakultet u koji isto tako planiraju da smjeste oboljele...
Zamisli to izbacujes svoje studente koji su ti jedina nada da ce ti neko ostati u BiH da bi primio ljude koji niti placaju porez tvojoj drzavi ni ništa.. Jadni studenti, bas me zanima koji je karakter koji je ovo naredio.. Haram i na dusu
Evo im moj stan može ih komotno troje stat, imaju od mene hranu a nek država to meni sve fino plati
Ahahahah, gdje zivimo, sutra na isteku policijskog sata odmah treba krenuti za Sa (ko ima auto), spakovati stvari, i krenuti nazad, stici prije pocetka policijskog sata? Ne bune se studenti jer se pomaze drugim ljudima, nego jer se nas gazi kad god se nekom cefne. Pi*aj sugavi sistem!!!