Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo oko ove a i raznoraznih drugih potvrda. Meni se desavalo u opstinama da mi u jednoj npr naplate ovjeru a u drugoj za istu stvar ne naplate. Da nas pljackaju to stoji kako god okrenes.
Pljačka je i ovjera dokumenata u nekim opcinama a u nekim ne
Papir o nekaznjavanju u Sarajevu kosta 30 maraka i cekate ga 10 dana to da znate.Ziva pljacka,za sta 30 km.
Sve je to samo jedna od zaovština onih naučnika iz SDA. Treba se vremena kako bi se sve njihove nakarade riješile. U Njemačkoj tako, pojam ovjere kopije javnog dokumenta ne postoji. Tamo ideš u instituciju sa originalom, tu oni ako je potrebno sami sebi kopiraju a tebi vraćaju istog momenta tvoj original. Vjerujem da je tako i u svim drugim zemljama EU, SAD, Japan isl. Ali Chuck Norris najviše voli kopirati kopir aparat.
J.... li ti SDA mamicu mentolsku Konjakovićku...
Opštine naplaćuju upis promjene u katastar 60 KM iako dobijaju od ZK ureda originale rješenja o statusnim promjenama i morale bi to upisati po službenoj dužnosti. Svi ovi koji tvrde da brane narod, poput Efendića, gule isti taj narod bespotrebno. Sva stvarna prava se upisuju u ZK i katastar mora biti preslik toga, a nije. PLJAČKAŠI!
a nije vam skupo kad punite koncerte beogradskih splavarki
Eeee valja otplatiti tramvaje
Kako drugacije zadrzati na poslu armiju bezvezanera koji cuclaju drzavu? Puno je to plata. Nemojte traziti logiku ovdje.
Uzme ti za neku ovjeru 30 - 40 maraka ko da nam je plata 5000 milja, sram vas više bilo šta radite od naroda, fuuj
Zato sto su vise zabrinuti kako ce zadrzati svoje stolice i ne rade svoj posao, kao npr centralna pravila za potvrde, i to bi se naravno trebalo regulisati na drzavnom nivou... Kad polupismanjaci vladaju
Plaćamo i blejimo, pa do kada više ovaj lopovluk da trpimo
LOPOV JE LOPOV ! O NEMA VJERE.... POGOTOVO - VLAST - DOBIJES 1 A UZME TI 5, 10..
Lijepi Tito i Yuga, ništa, se nije plaćalo, ama baš ništa, taxe ovo ono, sada izmislili sve kako da pljačkaju narod i državu, lopovi teški
nek je svanulo sarajlijama. iz temelja i tacka 😂
Nema vise Sarajlija u Sarajevu, glupko.
Dok je ovaca, biti će i vune!
Samo jaši, svi smo naši...
Pa to su uhljebi polukriminalci, ko nema veze s drzavom taj je sretan.