Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo vas sda, bjezite od islamista glavom bez obzira...
HDZ odnosno Dragan Covic potpomognut svojom mentorkom Kobildom na sve nacine proba da ugura drzavnog neprijatelja br.1 svog prijatelja Dudka i da ovu zemlju uruse do kraja upravo onako kako je nekad zamisljeno i dogovoreno bilo u Karadjordjevu
Nahraniti nasu admintraciju ne moze nitko!!!
Covic ne obraca paznju, niti cuje niti vidi, kakva su gledista MZ, niti opozicije sa hrvatskim predznakom, niti katolicke crkve. On vidi i u potpunosti priznaje samo Mileta i drzi se Mileta, jer imaju isti pravac. Mile za sada jeste jak faktor, i uz saradnju sa Covicem nastoji i nastaviti. A to je i Covicu iskljucivo glavni cilj.
Hrvati su planirali blokirati Neum sa novim mostom u onda od Bosne mogu raditi sto zele.Mi nemozemo uvesti ni igle da Hrvati ne znaju.Zato treba biti dobar sa njima.Mi smo ljudi u okruzenju de malo priberte se pameti,a ne upucivati teske rijeci prema njima i srbima..bojim se da nas to ne kosta..