Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bagra nama vlada!!!
Dobri su kakvi smo mi. Ni Angela ni Obama kada bi se sastavili nebi nam mogli pomoci
Narodi koji nit se trude nit rade za bolju buducnost...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za deset godina će želiti da se ljudi vrate iz Njemačke, jer neće biti dovoljno glasača
Kako prepoznati veliko srpsku ideologiju? Pa baš u tom grupisanju jer to je njihova ideja od prvi demokratski izbora svak u svoj tor jer to je jedini način da se država BiH podjeli.U svemu tome našli su partnere kao što su sda a ona je zadužena da ostale podšapom patroitizma uvuče u vlast i da lakše sprovedu podjelu.
Vidi se da je pametan i moćan, kako samo cvjeta ova država.... Šteta što pobjegoše ovi pametni...
@Serghios Sve je to OK, ali će za sva vremena biti zapisano u svjetskoj istoriji da su srbi, na koncu 20.- tog vijeka počinili stravičan genocid, pobili u par dana ogroman broj ljudskih bića i na osnovu tih ubistava su dobili to što se zove republika srpska.
Ako DF i SBB uđu u vlast sa SDA, gotovo je sa idejom GRAĐANSKE države, a BiH ide u RASPAD !!!
ALAH TE NAGRADIJO NAS. BAKIRE. SAMO DOBRO IZDRZIS SVAKA TI CAST A ove bjednike sepic ke i konakpicke ahmetpicke i drugi neka ga puse sa drugim izdajnicima oni su govna fuj fuj
Jeda ga vise u pm
ja ovo ne mogu da citam, povraca mi se od ovih faca
najača je ova probosanske stranke,valjda muslimanske stranke,je li ovo onaj mali od Alije što mu je babo prepiso pola Bih Srbima
SBB i PDA mozda i pri dobije al uvjeren sa da DF nece pridobiti.BiH bolk je nesto novo i mi zelimo da ta ideda zazivi jos jace i da se siri mozda prema Gosp.Hadzikadicu i Konakovica treba ubaciti u BiH bolk..sve samo da ugasimo nacionalne stranke.Da se povecaju penzije,stvore nova radna mjest i smanji potrosnja novca na politicke plate.
DF, ući vlast sa tačnim i preciznim programskim zahtjevima za dobrobit građana,radnika penzionera .ALI NIKAKO AKO ĆE TAMO BITI i SBB blok jer će te biti veliki gubitnici.Bolje onda ostati u opoziciji
DF ući u vlast sa tačnim i preciznim programskim zahtjevima za promjene na bolje građanima ,radnicima,penzionerima. ali NIKAKO ako će tamo biti i SBB blok, jer će te postati veliki gubitnici.
Ima toliko stranaka da niko Ne zna ko koga zi’gu.. Niko da predlozi da se poveca izborni prag, da se malo ‘izcisti’ ova bara politicara i da ostane max 3-4 najace i da to lici na nesto.. ovako, samo trose moje novce nex veze, a rupa po cesti ne zna im se broj..
DF i SBB su propale stranke. Idući izbori i njih nema, kao ni SzBiH. Ni jednog poslanika u KS a predsjednik stranke iz Sarajeva.
ne kontam, svi udjose u vlast?! ko ce ostati u opoziciji, samo sdp i ns? pa to nema ni u sj. koreji :)
Bake j knez 😃😄😂😂😂