Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke gosp. Čoviću, istnskom zagovorniku jednistvene i trojedne BiH.
Anti-ustavno ponašanje treba u korijenu sasjeći. Treba ovo potjerati kao Jelavića svojevremeno. Hajde Bakire Izetbegoviću pokaži obraz i ono što si obećavao, pa reaguj.
......eto, završio skup...........bošnje na klix-u prosule uobičajenu količinu mržnje naspram hrvata.......... i ništa........... život ide dalje a hejteri će dobiti čir-.......
U isto vrijeme kada se usvojila deklaraciju u Saboru,dosena je jos jedna.Ante je postao vrhovni vodja Klu-Klux-Klana i poceo je lov na "cokoladne"
.....ovdje ima dovoljno materijala da SIPA pohapsi sve prisutne u sali, zbog negiranja presuda a samim tim i zločina:)))
...samo hapsit sve koji negiraju zločine, te baciti ključ od hapsane u neretvu:))
rezultat, 14 srčanih udara i 3 samoubistva u muslimanskom dijelu federacije.
a de mi bogati objasni koji je to "muslimanski dio federacije", pošto sam ja Musliman, ali se i u Maglaju i u Širokom Brijegu i u Bijeljini osjećam kao kod kuće, jer je to sve moja zemlja, jedna jedina....
super za tebe, a znaš li ti uopće kako je nastala ova današnja federacija bih ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Intoniranjem himne Herceg-Bosne i na čuveni pacifistički i liberalnodemokratski pozdrav "Za dom spremni", svršio je još jedan HNS. Ne dočekali idući abd :)
Spremni nego sta za hrvatsku svi spremili kofere da idu :D
Lažeš. Intonirana je prvo himna BiH i Hrvata u BiH. Ali vi Brote ste po tome poznati da kad nemate argumente da izvaljivate.